Aug 30, 2012

Yana Mib-2

Semalam aku saja la edit² privacy settings kat fb...then click view profile...view yang macam orang luar (yang bukan friend) view timeline aku...sekali ternampak kat belah tepi kanan suggestion dari FB yang tunjuk account lain dengan nama Yana Mib...whoahh!! laju² click nak tengok siapakah insan itu...




aiyakkk!! seorang lelaki indonesia daaaa...MIB tu pulak pada dia bermaksud "made in Bandung"...aiseyyy...jatuh la saham aku gini...nama MIB yang aku guna sebelum ni nama ayah aku...boleh refer entry SINI~  -.-'


Laju² klik account settings, ubah nama lain...takmo dah guna yana mib..sobsob~  kat blog pun kita tukar jugak nama lain...kalau orang ni lawa/hensem mungkin aku akan kekal dengan nama yana mib...wakakaka~ *keji*  v(^___^)"









p/s::  sekarang korang boleh panggil aku YanaUjang...lagi kewl kan?  =P

p/s:: sok dak encem ajak tengok tattoo merdeka kat stadium bukit jalil...*suka²!*  =)



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

21 comments:

Anum said...

hehehe
x pe sis ,

Rina Ellisa said...

hihi..

Cool jugak tu kak "YanaUjang".. huhu

Oh! Akak pegi perhimpunan Janji Ditepati tu ke?

Jumpa di sanaaaaaaaaaa!!!~ :P

eima said...

hahahha

yana ujang lagi besh

Dkna Abza said...

kita jumpa kat bukit jalil malam esok!! :)

MIB = Made in Bangi untuk yana hahaaa

Liza said...

hihihihi...sabo je la...

amal said...

laa patut laa kak yanaaa tukaq nama , hihi.

:'D

aTy _faRed~ said...

hehehe..begitu lah.....;p so tukar sudah lar ni...maknenyer kat hp ai pon nak kene tukar gak nih...tapi dah terbiase lak ngan yana mib tu..:)

hazman fadzil said...

hahahaha...sekali mamat indon la yea....

Pearl Kaz said...

tp sekilas pandang muka mamat tu mcm iqram dinzly pun ade.. hahaha

puan.mila said...

hehe..cam klakar pulak..:p

PUAN SUE said...

su kalau beborak ngan hasben panggil yana..yanaujang tau..sbb ada kawan nama yana ramai sangat..tu yg hasben pening

Ujang9897 said...

Yana Ujang Hensem lagi tepat..apa la

Rozuan Ismail said...

ahak, hensem jugak kembar yg sorg lagi tuh ye

Cik Asma BLuppy said...

wah.. femes akak sampai oversea! curlass name yana ujang tu! hikhik

Zyla said...

hope blh join kat bukit jalil sebab zyla pun buat persembahan kat situ...

Rinna said...

Okey ler tuh YanaUjang simple & nice.. mcm tuannya.. :)

diana said...

kebetulan..
heheheh..
tapi dia lelaki ye??nama yana jugak ke???

aizamia3 said...

sesekali beralih angin tukar nama.. ;)

qasehraihan said...

yana cucu pelakaon ag best..hihihi

entry gambar raya kita ni..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

Cik Eija Hassan said...

YanaUjang..alolo.So sweet (;

nabilah_2908 said...

alamak..Made In Bandung...hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015