Aug 20, 2012

Kisah di Pagi Raya 2012

Assalamualaikum...

Walaupun dah raya ke-2 aku harap masih belum terlambat untuk mengucapkan selamat hari raya..maaf zahir dan batin..andai ada terkasar bahasa atau ada ayat-ayat di blog yang mengguris hati mana-mana pihak tanpa aku sedari...harap dimaafkan...peace yaw!  =)


Hari raya tahun ni aku sambut kat kampung mertua...Melaka...agak kekok...bukan sebab tak biasa bergaul dengan family mertua..tapi sebab aku dah lama gilaaaaaaaaaaaaaaaaa tak balik 'kampung'...biasa beraya kat Bandar Baru Bangi jek...wakakaka~  kesian aku  =P


aku tahu korang taknak baca pun aku membebel...korang nak tengok gambar baby pakai baju kurung je kannnn...haha  baekkkkkkkkk!!




haaa ni lah dia budak bertuah tu...orang lain pi solat raya dia membungkang pulakkk...seawal 5 pagi dia dah kejutkan mama dia...lagipun malam tu dia tak lena tidur...nyamuk banyak nau...aku pulak lupa nak spray Ridsect...badan aku pun habis gatal-gatal...iskisk~




Lepas habis solat raya ada sesi bergambar...kenangan giteww....lepas tu sesi menziarah kubur atok dak encem...aku duk dalam kereta je...budak bertuah comel tu mengantuk lagi...kena la tidurkan dia...huhu~  sian anak mama...




Tema raya tahun ni PINK yaww!! auwww~  mungkin ada yang perasan baju aku tu sebenarnya baju kahwin aku...wakakaka~  pakai sekali je time kahwin...rugi weii...kita taknak membazir sangat dah alang-alang family mertua nak tema pink tahun ni so kita recycle je lah baju kahwin pun...yang penting nampak gojes yaww! hahaha~


oh baju kurung Zafirah ditaja oleh biras aku...dalam entry sebelum ni (KLIK) aku ada cerita macam mana Zafirah ukur badan untuk tempah baju kurung...comel kannnnn?? ngehehe~


Tema raya korang kaler apa tahun ni??  (^^,)



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

ieda said...

comel zafirah ..
berbaju kurung
budak2 memang cute kan ;)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tema pink jgk. Selamat Hari Raya, Kak Yana. :')

hazman fadzil said...

Hurmm.... tahun tema arabic - Jubah coklat jee... and aku baru perasan ko dah slim balik bila pakai baju tue... hik3x

Mr feckry said...

Salam aidil fitri..semoga cool selalu..

nabilah_2908 said...

ala..la..kiut je pakai baju kurung.. :)

aizamia3 said...

cute je nengok dia berbaju kurung cenggitu..;)

psstt: tahun lepas tema akak color pink.. tahun ni kuning.. ;)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers