Aug 10, 2012

Iftar Nando's...nyam nyam~

Lama dah aku teringin nak makan Nando's sebenarnya...bukan senang tau nak ajak dak encem pi makan kat Nando's...sebab dia tak minat sangat...iskkkk~  so alang² nak terjah eskrim free Baskin Robbins *kononnya* dak encem pun setuju je lerrr nak berbuka kat Nando's *lompat bintang*  ^__^




Anak beranak buat muka eksaited dapat makan kat Nando's...aku nak ajar Zafirah kuat makan macam aku...papa tak kuat makan...tak best!! hahaha~  =P



sementara tunggu food sampai kita posing² dulu....Subhanallah...comel sungguh anak mama ni~!! *lempang laju²*  =P




Setengah jam jugak la tunggu food...yang ni set untuk aku...1/4 chicken with 3 sidelines...TIGA sidelines hokay!! tamak punya pasal~! hahaha~  ayam tu je aku tak habis sebab banyak nau isi...lupa nak pilih bahagian kat waiter tu  =.=




ni untuk dak encem...1/4 chicken with 2 sidelines...haaaa dak encem tak makan banyak....so 2 sidelines dah memadai  =)


Air kita order ice lemon tea je...kongsi² sebab boleh refill banyak banyakkkkkkk kali...sampai kembung prot minum air je...ngeee~




Time ni Zafirah dah ngantuk sebenarnya...dia dah mula merengek...tapi masih mampu bermain dan tersenyum...comel oh!! *ikut muka mama dia yang manis...lalalala~*


Dalam pukul 10pm baru habis makan...lama kan?? haha~ menikmati beb! =P   balik rumah terus cari katil...ngantokkkkk!! akibat kekenyangan...ish³   (-_-")


korang minat Nando's tak?? boleh geng dengan aku...hehu~ (^^,)











p/s::  hari ni angkut baby pi opis lagi...macam setiap jumaat nak bawak baby datang opis..hewhew~  =P


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

23 comments:

Wawa said...

sgt suke nando's!lame gler tk makan...kenny rogers kureng cket...hihi..tp ok la sbb nando's murah cket dr kr...

aTy _faRed~ said...

i nandos sekali jer makan..hahaha..tapi kenny rodgers selalu..kan lebih kurang jer...lagi suker kenny ar...tapi biler tengok side dishes tu lain sikit tetibe rase nak makan nandos lak nanti..:)

:: Mrs.Eady :: said...

NANDOS...terbaekkkkk!

eima said...

tak penah lagi mkn ...hahaha

mmg zairah comey punnnn....bolat

hawanie said...

tumpang lalu..comel sgt2 baby awak.. :)))

Lya Colours said...

aku ni nandos, nandrek ke, sume aku bedal. haha

Dkna Abza said...

tak minat nandos :(

hazman fadzil said...

Layan gak....tapi suka amik selain dari set ayam.... tapi side dishes memang kena TIGA baru berbaloi makan sambil hentam air refill sampai empat gelas....hahahahaha

puteri rimba said...

my feveret nandos...comel tul la zafirah ni...mata tu mahal...heeeehee...

Anum said...

sedapnya
tetiba teringin gak

maszull said...

assalamualaikum yana...memang comel betul zafirah tu...:)

Pearl Kaz said...

tak pernah makan nandos lagi.. cmne niiih?? hahahaha

Ujang9897 said...

ikut muka papa dia la..derm

nabila azmi said...

xpnh mkn nando..huhu..

tingin..comelnye zafirh..grm222..hehehe

POSH76 said...

mmg makin comel zafirah ni...tngkla saper mummy & daddy dia hehe

♥ Cik Zack ♥ said...

comelnyeee zafirah ! comelnyee comelnyeeeee *cubit pipi* heehhehe

cha said...

i lg suka nandos dr kenny hehe

Nurul Akmal said...

Memang comel sangat..

aizamia3 said...

tak pernah try lagi.. tapi kalau ada geng ok je.. boleh Zafirah geng dengan Nuha.. kan kan kan.. en. suami boleh lepak sesama mereka.. hahaha..

amal said...

aah zafirah manis mcm mama diaa :')

amboihh , dia pun tolong mama dia kt opiss ehhh . hihi

iLa VaNiLLa said...

memang tersangat kenyang la kak yana klu ada nasi ngn kentang lagi. hewhewhew :3

tak penah makan, nak pergi lah nanti! :)

Yana Libra said...

jarang makan nando's la..huhu..zafirah mmg comel~ :)

nabilah_2908 said...

jarang ke sini...lebih suka kat Kenny Rogers... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015