Aug 17, 2012

Zafirah Tolong Mama Buat Kerja yehh~!

Babysitter dah mula cuti...
balik kampung dia kat Kelantan..
family aku pulak nak pi shopping...
takde siapa boleh tolong jaga Zafirah...
makanya...
untuk ke sekian kalinya....











Zafirah tolong mama buat kerja kat opis  *yeyy!*  =P
eh! eh! baby pun pandai main twitter tauuu!!
kantoi di situ mamanya bukan buat kerja...
tapi bukak twitter...
tak tweet orang pun...
tapi baca orang punya tweet...wakaka~  v(^^,)"









p/s:  petang ni gerak balik kampung dak encem kat Seremban...sok petang Melaka..kiranya beraya kat Melaka lah tahun ni...kampung dak encem jugak...syukur masih dapat merasa beraya kat kampung...untung kat anak aku lah...korang raya mana tahun ni??  ^___^


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

ieda said...

hati2 di jalan raya dik ..
akk plan nak balik rumah nenek di muar johor .. harap2 lahh ;)

aTy _faRed~ said...

pagi raye shah alam..lepas tu balik kampung i kat semban gak..malam terus ker umah mertua di johor..:)

Cikbintang said...

kte raya kt rembau =)

reyna said...

ala comeynyer zafirah pose mcm tu,,,
mesti raya zafirah banyak dpt duit raya nanti ,,,

eyjalukman said...

hehe zafirah mst suka tgk screen tu sbb wrna pink comel cm dy . hehh eyja thun ni rya kt muar and pontian . hehe btw slamat hri raya kak yana :) hati2 d jln raya ok .

aizamia3 said...

akak pun arah selatan.. tetiap tahun cenggitulah tak pernah berubah..

tapi pagi raya kat PJ dulu ke rumah MIL.. petang raya baru balik kampung.. ;)

kekunang said...

aaaaaa....nampak tweet ai kat monitor you...selamat hari raya yana!

hazman fadzil said...

perghh....lepas nie mesti Zafirah dapat Ipad or Galaxy tab untuk layan tweet mamanya... hehehe

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers