Aug 9, 2012

Baskin Robbins Meriah uolsss!!

Rasanya semua orang aware semalam Baskin Robbins bagi eskrim free sempena meraikan Dato Lee Chong Wei...walaupun tak menang emas, tapi BR still bagi jugak eskrim free...tanda support kot..huhu~

So semalam kununnya nak la terjah eskrim free tu kan...tekad la berbuka Nando's kat Alamanda...Nando's pun penuh orang...pukul 8.30pm baru dapat seat...yang tu kita cerita lain entry ye  =)



Disebabkan semua restoren pun penuh, kitorang beli air je kat Cold Storage...berbuka depan surau...eh depan surau pun dorang sediakan air sirap bandung and kurma *free*...ingatkan bila pergi surau awal idak la sesak...tapi penuh jugak orang...nak solat pun kena beratur *aiyakkk!* aku sempat susukan anak aku bagai sementara tunggu turn nak solat...sampai tertidur Zafirah...huhu~




Habis solat dalam 7.50pm...kat notis atas tu kata pukul 8pm baru collect kupon kan?? tapiiiiiiiiiiiiii~




Hamekkkkkk!! tak tahu la dorang ni beratur dari pukul berapa....oit korang tak pi berbuka ke?? grrrr~  ni korang tengok orang beratur sampai Carrefour je kan?? haaa hakikatnya dorang² ni beratur sampai ke kolam kat belah luar area Secret Recipe tu...gila tak?? gila tak??? *gila meriah uolss!*  haha~




Tak kose nak beratur derrr...kita amek gambar je lah...kenangan tengok BR sesak dengan manusia...walaupun setiap Rabu BR ada promotion buy 1 free 1 untuk semua yang pakai pakaian pink, tapi idak laa semeriah ni....kannnn????  =)




Lepas habis makan dalam 9.50pm gitu...try wusha lagi manusia² kat BR...still beratur panjang hokay!! idak la sampai kolam...dah masuk dalam sikit...tapi panjang la jugak kannnn...adeyy  so kitorang pun just amek kupon je kat staff BR...kupon aku tu kupon TERAKHIR okeh! so maknanya ada 900++ orang dah bedal eskrim free...huwaaaa *tetibe kempunan eskrim BR...boleh??*  eh kalau hari ni cuti memang aku sanggup beratur panjang² tu...hahaha~  #somalaysian


Kat FB and Twitter ramai jugak la duk pertikai orang yang beratur panjang² ni...bagi aku, biar lah nak beratur panjang pun...bukan hari² ko dapat tengok orang sesak kat BR...kalau dorang penat pun, kaco hidup ko ke?? and memang la kita mampu je nak beli eskrim yang RM7++ tu...tapi ko faham tak keadaan yang bila orang ramai berebut² nak benda free ni meriah dia macam mana??? serius meriah tau keadaan macam ni...huhu~


korang...pi BR tak semalam?? hikss~  v(^___^)










p/s::  baju raya tak beli lagi oiiii...mana nak cari niiii?? adeyyy~


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

23 comments:

Anum said...

anum pun batalkan niat semalam
hahhaha

Cik Eka said...

dah tau mesti ramai punya orang.jadinya baik la beli je time hari biasa...hihihihi..

tapi semua tempat full..kita tengok pon,aiyarkkkk

:: Riri-Fatieha ::~ said...

teringin jugak nak terjah BR. tapi bila fikir2 msti ramai gile org so tak pe la. terawih lagi bagus. hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

tak sanggup mak nak beratur nak!hahaahha..ehhh tak kosa la tgk org ramai pun rasa nak pitam.....

qasehraihan said...

Gigih tu..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/aku-dan-suppliment-makanan-tambahan.html

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Memang meriah tgk org beratur panjang ni. Macam macam gelagat boleh tgk. :)

Lya Colours said...

kalau aku tak koser okeh. baik beli eksrem paddle pop pelangi tu kat 7e. x payah beratur. hikhikhik

hazman fadzil said...

perghhh.... dekat 900 orang beratur... kalau jual air mineral rm1 dah boleh buat modal beli aiskrim kat LONDON nanti kan... hik3x

PUAN SUE said...

pnjg betul tu...gigih org yg beratur tu

aTy _faRed~ said...

ajak asben semalam konon2 nak makan eskerim ni free...asben kate..die rela lagi belanje i makan yg mahal2 dari kene beratur lame2...huhu...alaa...feel nyer lain ar kan..

eima said...

aku tak pegi tp mydin je .... hehe

syarmimi said...

wahh ! panjang kuwt. kenape laa kat kelantan takde BR ? HAHA.

Nadya Honey said...

xsanggup rasanya nk beratur pnjg cmtu..

Fai CeritaCinta said...

hehe, tak kuasa lah nk ke sana :D

Rozuan Ismail said...

gigih beratur panjang ye.huhu.

POSH76 said...

cayalah Baskin Robbin meletop!!!!!murah rezeki

aizamia3 said...

confirm terduduk pastu staf2 dorang, penat kelelahan layan pelbagai ragam yang datang nak aiskrim tu.. ;)

psstt: samaler.. tak shopping raya lagi ni..

diana said...

suami akak awal2 dah bagitau jangan berangan.hehehe..bila2 keluar kita beli je.nama nak beratur dengan bawak maisara yang banyak songeh ni,memang idak le.....heheheh

Salmi Khairil said...

semalam ajak jugak hubby pegi tapi dia tak nak ..

Liyana said...

klu zmn bujang2an dulu boleh la nk beratur pjg ni kot.. dh jd mak2 ni..x kose... haha

♥ Cik Zack ♥ said...

hahaha sy pon nk jgk mkn aiskem free ni. tp x ksmpaian. terlalu ramai kot. huhuhu

ni pasal BR smlm. jmput sggah kak :) http://shazakiah.blogspot.com/2012/08/br-free-doe.html?spref=fb

Dkna Abza said...

awat kita tak jumpa ey?? hahaha..pergi amek gambar jer kat sini..tak Q malas sebab panjang sangat :)

nabilah_2908 said...

sy mmg tak pergi la tampat ramai2 org mcm ni... :)

lagi pun...antara rumah dgn tmpt yg ada kedai BR ni..jauh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015