Aug 14, 2012

Birthday yang ke 6 Bulan~


Hari ni genap 6 bulan umur Zafirah...selamat hari lahir yang ke 6 bulan sayang! wahhh setiap bulan celebrate besday tau...hahaha  nasib la baby....celebrate dengan cium²an je...kekeke~  eh rambut tuuu macam dah mula nak lebat tuuuu *yeyy!*  Semakin cerdik, aktif, cergas anak mama....tapi badan semakin susut...tak bambam macam dulu dah...hermm takpe lah...janji sihat dan comel~! *giteww*   =P




Dan secara rasminya aku dapat anugerah DIPLOMA PENYUSUAN IBU...syukur Alhamdulillah atas rezeki yang Engkau beri...semoga rezeki susu ni dapat diteruskan sehingga peringkat PhD (bila umur anak 2 tahun)...amin~   :)







p/s::  cabaran seterusnya...aku kena gigih cari resipi untuk anak makan...lepas ni boleh update resipi untuk baby makan...kekeke~  InsyaAllah   =)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

imantizz_truper said...

bestnya kak yana...taun nie boleh raya dgn baby...comel la zafirah..

nabilah_2908 said...

alhamdulillah...membesar dengan sihat.. :)

lepas ni bila dah start makan..bambam balik la kot..mana dgn makanan...susu lagi... :)

Dkna Abza said...

hambboooii...gelak sakan anak mama nie :)

eima said...

wahhh kejap je besar kan

aTy _faRed~ said...

yeah..lepas dah 6 bulan pertama..i pon doakan agar berterusan sampai ke 2 tahun..amin...:) mata Zafirah cantik..:)

Anum said...

bestnya
comel sgt2

Ujang9897 said...

comel macam papa dia siot..derm derm

Lya Colours said...

gggrrr ggrrr *geram*
hahahaha

♥ Cik Zack ♥ said...

ishhhh nk cubit2 pipi tu boleh ? apesal comel sgt zafirah ni. alahaiiiiiiii :)))

Rozuan Ismail said...

wah!! bertuah zafirah tiap2 bulan dapat birthday.huhu

ieda said...

eiiiiiiiiiii geram tgk zafirah nie
semakin keletah ngan senyuman !! ;)

bersama kak Es said...

tahniah dah dpt diploma . Bangga zafirah dpt susu mama 6 bulan tanpa gangguan..
lepas ni dah boleh buat puri .. mesti bambam balik zafirah

eyjalukman said...

alalalalala tomeyyynyeee zafirah :) kejap je da 6 bulan baby ni. hihi

maszull said...

assalamualaikum yana...suka nyer zafirah cute je...;)

aizamia3 said...

teruskan usaha.. insyaAllah.. ;)