Aug 25, 2012

Dan Apa yang Zafirah Faham Tentang Fungsi Seat Belt......~


 Sebab dia melasak sangat kita ikat je dia dengan seat belt...muahahahaha~  
lepas tu dia membelek-belek tali tu...hermm hermm~


muka mintak izin untuk tindakan seterusnya~ 



tu diaaaaa~!! 




tapi~




jari juga yang lebih mabeles~! (-__-")









p/s::  letih wooo baru balik dari Tangkak..kenduri kahwin makcik...dah la tengah demam ni...sok ada open house rumah sedara lagi...adeyy  harap-harap demam dah kebah sok~  T___T


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

12 comments:

fifi tiez said...

putih n gebunya dia...eee..geram tengok

nabilah_2908 said...

ala..la..comey nya berbaju kurung merah.. :-)

moga demam tu cepat baik yupp..

zuhaida said...

aloo comelnya pakai baju kurung dot dot merah. hehe.

Cik Asma BLuppy said...

comelnya..... nk cubit aje pipi tu. hehehe

aTy _faRed~ said...

hahaha..same macam qaleef..semua bende nak masuk mulut..;p cantik baju zafirah..:)

hazman fadzil said...

Hurmm... nasib baik seat belt tu tak manis ... kalau tak confirm lagi lama dia jilat....

scha cha said...

budak2 mmg stiasa cumill.. :)

mrs kayrul said...

selamat hari raya yana...comelnya zafirah pakai baju kurung tue

Nurul Akmal said...

aloo comelnyer...

aizamia3 said...

seyes.. akak geram nengoknye.. tapi apapun jari jugak yang sodap..

bintanghati said...

alaaaa.. tomey nyee...

ank ujang nii..
hai yana ..

ingt lg x akk .. bintanghati(persona)..
nnt singgh ye kat blog akk..

http://iambintanghati.blogspot.com

bintanghati said...

alaaaa.. tomey nyee...

ank ujang nii..
hai yana ..

ingt lg x akk .. bintanghati(persona)..
nnt singgh ye kat blog akk..

http://iambintanghati.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015