Feb 7, 2012

Saya Belum Bersalin Lagi daaa~ =)

macam dah lama tak upload gambar sendiri kat blog...hehe  ini saya memboyot 38 weeks! gemok kan??  =P



Terima kasih atas keprihatinan kamu-kamu sebab bertanyakan keadaan saya sekarang...
cuti 4 hari ni membuatkan jari jemari sangat malas untuk menaip...
otak pun kurang berfungsi so macam takde idea nak merepek apa kat blog...huhu~


kepada kawan-kawan di facebook yang duk tanya-tanya aku dah bersalin ke blom...
entry ini juga untuk anda....
kalau saya dah bersalin asben saya sendiri akan announce kat FB dan blog...
dun worry!! (^^,)


sekarang saya cuma perlukan doa kamu kamu semua
semoga dipermudahkan urusan saya untuk bersalin...
dan semoga saya dapat bersalin lebih awal dari tarikh due iaitu 22 Feb...
ye memang lambat lagi tarikh tu...
lagi 2 minggu...eh 2 minggu tu mana ada lama!! grrr~
serius shit badan ni dah tak larat sangat nak bergerak...
gaya jalan pun dah lebih huduh dari penguin tahu?? (-__-")


oh tahniah buat rakan opis dak encem juga rakan blog saya,
Pembawa Wacana atau ase sebab wife beliau telah selamat melahirkan 1st baby
mereka pukul 3 petang tadi di hospital Serdang...
aku turut merasai kebahagiaan beliau...
juga agak stress dengan berita itu...
kenapa?? sebab anak aku belum ada tanda-tanda nak keluar...haishhh~  =.=
mama tak sabar laaaaa nak tengok muka babyyyy!!
cepat laaaaaa keluarrrrrrr!!!  
*agak-agak baby faham tak emosi ibunya sekarang?? hoho* 















p/s::  esok dah start kerja balik...hurmm tak laratnyaaaaa!! nasib lah minggu ni last kerja...next week dah start cuti...hehhh semakin tak sabar nak menerannnn!! ngehhh~






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

28 comments:

Rozuan Ismail said...

baru ingt lahir time maulidur rasul ari tuh

.........cP~ said...

Wah. Masa saya pertama kali jumpa blog ni, masa tu baru nak nikah. Sekarang nak bersalin dah.

amal said...

perut sangat comel! tajam ke depan hehe.. cuba pujuk baby hari2 suh dia keluar ehehe...

FarhanahAdzlan said...

semoga dipermudahkan time bersalin nnti=)

laskar pelangi said...

wink wink wink!
dah tak lama baby nak keluar tu:)
semoga dipermudahkan segalanya..
besarnyeee pewot.eheee~babyboy ehs

AMMAR YASIR said...

Semoga dipermudahkan semasa bersalin nanti

Fida Husain said...

semoga waktu bersalin nnti, semua baik2. :D comel kak yana :D

Cik Eka said...

tak gemok tapi perut je besar kak..

comel

tak sabar nak rasa camni... hehehe

semoga dipermudahkan oleh Allah SWT...dapat lahirkan baby yang sihat dan comel.... dan semoga akak2 baik2 saja....

mas saari said...

sabar yana! sampai masanya nanti yana akan bersalin jugak... rilek tau, jangan tension sangat!

gadis melayu said...

semoga dipermudahkan.. amin..^_^

DuniakuAbstrak said...

menghitung detik

semoga selamat nanti yana...

amin ya robbal alamin

ciksuen said...

i pon lom bersalin lagi.....da dekat ngan EDD da ni. tp baby mcm still bergumbire je kt dalam. haih~

Aida Effarina said...

serius sy ingatkan sis dah bersalin, sbb tetiba je blog ni sunyi.. hehee..

pha is said...

owh.. belum erk..? ingatkan diam2 ubi berisi, diam2 baby dah keluar.. heheh

cik maisharah said...

semoga dipermudahkan segalanya kak yana..comel sgt tgok...:)

farra8979 said...

insyaallah, semoga dipermudahkan. n yang penting, mama n bb selamat.. ^^

Lya Colours said...

oi takut aku tengok perut ko!

diana said...

tiap kali akak online fb mesti buka fb yana nak tengok dah besalin ke belum sebab sepi je 2,3 hari ni.hehhehe...

masa akak mengandung dulu macam tu la..hari2 tanya mak.."bila dia nak keluar ni??"
sampai orang tua tu naik rimas..muahahah

mEiZ SHA said...

insyaallah sampai masa kuar laa dia yang..:)
sabar ye..:)

aTy _faRed~ said...

amin..moga dipermudahkan segale..:) eeerr...pagar kamu dah siap ek..[tetibe]

aDisH.sHidA said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa..besar n tajam nya perut yana....

semoga semua nya dipermudahkan olehNYa yer...

usap perut tu selalu tau..i'allah baby akan dgr ckp mama nyer

nabilah_2908 said...

ala...la..comel je Yana...

eh pagar dah siap yer.. :)

sabar la yer...lagi 2 minggu je lagi..pajam celik..pejam celik tarikh tu dah tiba... :)

moga selamat semuanya... :)

mOoN said...

insyaALLAH.. semoga semuanya dipermudahkan.. amin.. :)


moon x pandai ar nak pakai suar jeans masa peknen ni.. tolong!!! :p

FiQa said...

akak comel dgn pewot tu!


hihihi...

semoga smua selamat ye kak..

jgn bnyk2 komplen, nanti baby terasa ati, lagi lmbt dia kluar...hihihi...


:)

bnyk2 baca ayat quran, pemakanan kena jaga tau...

mmg takde pengalaman pun saya, tp berdasarkan kate orang2 tua...

:)

misz_eyza said...

tgk keadaan yana tringt adik akak...keadaan dia skrg lebeh kurang cam yana laa...perut besar dari tuan...hehe tp due dia lmbt lagi...awal bulan 3 nanty

aizamia3 said...

dah tak lama lagi dah tu.. pasni layan kerenah baby dan dak encem masa dalam pantang pulak.. satu pengalaman yang pasti menarik.. ;)

Liyana said...

besar betul perut tu yana... hehe amin..smg dipermudahkan bersalin...

Mama Ema said...

baru jelas kelihatan perut yg memboyot