Feb 13, 2012

Kurang Dari 10 Hari Lagi..pffttt~


9 HARI LAGI??!!!
ffuhhh~  nebes + eksaited!
tak sabar pun ye jugak...haha~


aku masih bekerja minggu ni...
sebab mak aku tak bagi cuti awal...iskisk~
bukan apa...kalau cuti awal kena tolak annual leave...
rugi la kan...better amek cuti lepas bersalin...
suspen jugak sebenarnya kalau² rasa nak terberanak kat opis...
tapi mak aku dah cakap awal²,
time sakit tu bukannya baby terus keluar...
amek masa panjanggggggggg~
so kita tunggu dan lihat je lah macam mana nanti...hoho~


Duhai anakanda, meh la keluar awal...
mama and papa tak sabar nak cuti...wakakaka *motippp sangat!*  v(^__^)"







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

29 comments:

Wawa said...

9 ari je lagi...chaiyok2~!!

Liyana said...

wah cayok2, x sbr jgk ni :)

mcm kire tarikh nikah ek.. hehe

pha is said...

eksaited sungguh... agak2 nnti macam ni la jadinya bila bini mengandung.. hehehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

tak sabar nak nengok baby kuar...
*opss..orang lain lak yang terlebih eksaited..::D

Yana Libra said...

Moga semuanya dipermudahkan~ :)

mas saari said...

moga proses kelahiran berjalan dengan lancar dan ibu dan baby selamat..

rina ellisa said...

hope semua nya ok nanti sis :)

Ameenn..

POSH76 said...

counting time ni...insyallah doa semoga selamat amin...baek2 taw

nabilah_2908 said...

semua org pun tgh excited nk tgk baby Yana tau..huhu.. :)

e k i n ♥ y u s r i said...

nerves

Rozuan Ismail said...

papanya cuti bape lame ye?

Lulu Caldina said...

dekat dah tu ;)

aTy _faRed~ said...

beshnyer..[suke2 nak rase besh] heheh..yer ar..tak sabar nak jumpe baby kan..ni saye baru masuk 31 mnggu asben dah asyik tanyer..biler dapat jumpe baby..huhu

Mr feckry said...

banyakkan baca doa selusuh, mase bersalin nanti, baca ayat qursi, semoga malaikat turun memberi rahmat masa tu.

mase sakit meneran, jangan lupa akan zikir lailahailla anta...

Insyaallah, wa doa lu selamat dan baby pun selamat..

ReeneeRaaid said...

Insyaallah, I doakan semoga semuanya selamat. Happy for u!

ir yien 9897 said...

xsabar nak tgk anak buah
saya juga.. :)

DeQWa said...

akak sy,checkup2 elok jer,tetibe dpt detect baby songsang terus masuk ward kena bedah...hehe...die pun due lbh kurang gak 22hb 2..tp dah slamat bersalin 11.2.2012 aritue...
hope yana slamat la bersalin...
dipermudahkan...

Aida Effarina said...

sis yanaaaaaaaa~! suruh baby tu kuar cepat sbb sy tak sabar nk tgk! hehee :P

msredcheesecake said...

bila dah sampai saat2 akhir memang tak sabar dah, rasa nak swoh bby kuar skang gak... hee... hopr everything will be ok...

Mama Ema said...

dah ready ke?

Anum said...

take care dear

diana said...

BETUL LA..AKAK DULU SAKIT JAM 1 PETANG,LEPAS MAGHRIB BARU BERSALIN..
TAPI TAK TERASA LAMA PUN..SEDAR2 JE DAH MALAM/.:)

PUAN SUE said...

yana su doakan semuanya selamat ye

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

insyaallah semuanya akan selamat...amin....yana relax je, utk anak petama ni serah diri je :)

eyjalukman said...

alamak ,nervous lah kak yana nk bersalin ni . haha
kak yana nga pantang update blog tak agak2 ? haha

Myra Jay said...

Bestnyer...

Mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan ye Yana :)

.........cP~ said...

Nurse2 kat wad dulu pun selalu kerja walaupun dah due. Diorang kata, kalau kerja senang sikit nak berslalin. Lebih lancar kot kalau aktif. Tapi, satu lagi, kalau kerja nak masuk wad senang. nama pun kerja kat hospital.

Liza @ Adzriel AB said...

syukur dah selamat... tahniah dear. jaga kesihatan.
adzriel.com/2012/02/tahniah-buat-sweet-mommy-dan-encem

Nyamuk Terbang said...

tahniah kak yana ^^