Feb 22, 2012

Buku Rekod Kesihatan Babygirl

oh sebelum aku teruskan bercerita, meh aku inform kepada yang belum tahu nama babygirl aku...AIMY ZAFIRAH BINTI MOHD AZFAR...boleh baca biodata baby Zafirah kat blog papa dia oke! papa cakap tak payah cerita dah pasal nama baby kat blog aku...promote je blog dia...haha iyolah papa!! ^__^









kaler pink sebab baby girl...
kalau baby boy buku kaler biru..hehe~
untuk tempoh berpantang ni aku check up baby kat KK Bangi je..
lepas pantang, dah balik rumah sendiri,
check up kat klinik panel je kot...
lebih selesa gitu...=)















p/s::  malam ni aku jadi kelawar...baby Zafirah takmo tido pulak...aihhh  papa dia dah mimpi sampai London kot sekarang...gini lah dikatakan dugaan seorang ibu..ecewahh! ^__^






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Zabid9897 said...

1st,,,hehheehe

BENA said...

tapiii ibunye sempat berblog gara2 anaknya tak tido . hi hi hi ! :)

Anissazira Mahmod said...

panggil aimy rasenye lagi comel. hehe

mOoN said...

Dugaan yg indah.. :-)

NUR AMINA said...

Alhamdulillah sedap nama tu. Moga jadi anak solehah seindah namanya. Teringat pada Zafirah yang akak jaga kat Taski dulu. Selamat berpantang. Take care.

mizzkechique said...

yana pantang kt sg.merab eh.. leh la tgk baby gurl...

Mr feckry said...

doakan bini wa pula ek..

Hazman said...

perasan gak ko online semalam...tapi malas nak kacau kan...nasib umah ko pasang UNIFI kan...laju je kan layan tenet...

POSH76 said...

alala tomeinyer...pink lagi

azlina aziz said...

Dalam menjadi kelawar, sempat lagi berblog. hehehe.
Anyway, congratsboth of u. Baby comel, nama pon sedap. :)

eima said...

biasa la tu .. baby tak kenal lagi mlm ke siang ni ... nanti lama2 die baisa la tu .. tp sesetengah budak mmg sejak lahir dah pandai dah siang ke mlm ..cam alisha ai ....tp c abg plak jenis tak kenal siang ke mlm ...1st baby dulu mmg seksa zahir ku

aDisH.sHidA said...

kemas kan buku rekod kesihatan baby skrg...

cha said...

sedap je nama anak you dear. yana i add u kt fb :(

nabilah_2908 said...

oh..bagus la..baby Z tak apa2... :)

nabilah_2908 said...

aduh...salah tinggalkan komen lak...patutnya yg tadi tuk entri yg atas.. :)

sempat gak jenguk2 blog papa dia semalam.... sedap nama dia...

Baby Z...kita leh geng...nama kita sama... (^_^)

Cik FaRiZaM said...

oo mcm tu ek..kalau girl pink, laki biru ek.....

mas saari said...

canggihnya dah buku anak sekarang! akak dulu yang lipat2 tu je..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers