Feb 8, 2012

Dulu Walls, Sekarang Kit Kat Pulak...Lepas ni?? hurmm~ =)


eskrim Kit Kat...nyum nyum~




dah nak habis pun eskrim ni..muahaha~
lepas ni eskrim apa pulak ye..mMmmmM~
selagi baby belum keluar kita balun aja eskrim banyak-banyak...nyum nyum~
ada orang cakap tak elok makan eskrim selalu....ada cakap tak kisah je...
aku amek yang tak kisah tu oke...hewhewhew~  v(^^,)















p/s:: mak aku tak bagi cuti awal dari due..dia kata dah terberanak sok baru la cuti...adeyy terpaksa ai gigihkan diri panjat tangga kat opis ni...cepat laa keluar anak oiiii~  tak kesian ke kat mama duk panjat tangga hari²?? iskisk





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

18 comments:

umie naziera said...

lepas ni kena berpantang lewr,hewhew ;)

Umie a'iesya said...

yang ni kak sya pun suka!!!!!!!!!!!!!
hehehehehe

Lya Colours said...

aku kurang suka eskrem
aku suka eskrem calong yg pakcik2 naik motor jual tu. tu rasa macam memori je kalau makan eskrem calong.hahaha

Yana Libra said...

nampak sedap~~

Mr feckry said...

kalau laki badan naik, adekah itu namanya pembawakan budak

POSH76 said...

takper time pregnan ni makan jer apa nak...kang meleleh lak baby...

diana said...

akak pun ada yang cakap jangan makan ais sangt.takut anak kena kuning nanti.masa maisara dulu tak minum ais.memang maisara tak kena kuning.yang kali ni akak minum je ais..tak tahan la..tengok orang makan ais je..lagipun panas..kan??

kakchik@ella said...

KC kata .. belasah je. Hihihi. Makan je la yana, nnti 2 bulan boleh pandang2 je tauuuu ..

mOoN said...

try gak xmo makan eskim tapi sangat2 tak boleh.. still nak makan gak.. lagi2 mcflurry oreo kat mekdi tu.. hurm,,,

mynameismy said...

ahhh tibe2 ngidam eskem plak... -.-'

Cik Tqah said...

pasni minum ayaq masak je la..lalalala

nabilah_2908 said...

makan la Yana...lepas ni dah tak boleh makan lagi..kena pantang... :)

cik maisharah said...

hha..comel jek kak yana nieee..macam macam mkan hehee..:)

LidiaSuraya said...

makan puas puas nnti pantang tak ley makan daaaa

Cik Bambam said...

pasni mesti kempunan nak makan eskem pas bersalin eh.. huhu

mEiZ SHA said...

sedapnyerrrrrr
lapa nie!!
:)

mas saari said...

makan puas2 yana! lepas bersalin nanti dah tak boleh makan dah, kena berpantang..

Cik FaRiZaM said...

sedap nye >_< brapa hinggit ni ice krim kit kat ni?