Feb 8, 2012

Menari dan Menyanyi di Pintu Ketibaan KLIA =)

Pernah ke korang angkut segala kaum kerabat, sedara mara, rakan taulan pergi airport hanya untuk menyambut ketibaan adik, kakak, ayah, atok nenek di KLIA?? biasanya kalau setakat baru balik dari holiday, outstation, yang menjemput di pintu ketibaan tu sorang je kan...? kadang² malas nak menjemput...suruh je dorang naik teksi balik rumah! hihi~


Tapi alangkah bahagianya jika ketibaan kita disambut dengan meriah...! maksud meriah di sini bila ada flashmob yang menyambut ketibaan kita...kalah artis wooo! bila kita sebut 'mob' dalam otak kita mesti fikir segala yang tidak baik...'mob' bermaksud rusuhan...tapi kalau flashmob = rusuhan kilat?!! err (-_-") bukan...bukan...flashmob is a group of people yang from out of nowhere menari di depan orang ramai secara tiba²...=)


Seriously korang kena layan video flashmob ni...sangat teruja oke!! silap haribulan korang boleh berjoget depan PC...percayalah!!  v(^___^)"






Terus hilang rasa rindu dan penat bila kita disambut sebegini rupa   =)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

diana said...

alah dapat tengok sekerat je..:p

mas saari said...

memang syok tengok video ni, berkali2 pun takpe...

deno said...

deno pernah tengok kat TV... saluran 180... mmg best! :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

da tgk dlm fesbuk hri tuu,
mmg sgt menarik! :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

uish..klu org sambut akak camni pun okey gak..ekeke

msredcheesecake said...

Happening....

ReeneeRaaid said...

hi yana!
first time I singgah blog u. sangat menarik.

Mama Ema said...

best..mcm nak nari sama ni

POSH76 said...

kiut & happening!!!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers