Feb 13, 2012

Jum Tolong Blogger Pejal Predley!! =P


Aku kena paksa buat entry ni...lagipun asben ai yang suruh...isteri wajib dengar cakap somi...walau hakikatnya aku tak ikhlas pun nak tolong blogger sorang nih...muahahaha  *keji*  blogger malang yang dimaksudkan ialah pakcik Faizal Fredley... aku nak minta kerjasama semua blogger yang baca entry ni untuk menyokong beliau memenangi Macbook...


Cara-caranya :

*******************

-mula-mula like entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley *button like ada belah atas sekali bahagian kanan*

-pastu tweet entry MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

-google +1 entry MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

-in shared MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

-komen entry  MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley tidak kurang dari 7 patah perkataan


*******************


Kalau korang tak rajin buat semua kat atas tu, buat salah satu pun dah ok...ramai-ramai komen entri di blog DenaiHati untuk memberi sokongan kepada pakcik Faizal Fredley.

Komen la kata-kata semangat atau apa² sahaja..nak maki dia kat situ pun boleh..hahaha..tapi yang pasti lebih 7 patah perkataan ok~! v(^___^)"

Orang berjaya kita ucapkan taniah...orang gagal kita beri sokongan...gud luck pejal! =P


Sekian...Peace (~_^)v
















p/s::  aku tunggu char kuey teow malee dari ko! muahaha~






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!