Jul 17, 2013

Zafirah pun Main Candy Crush...pffft!

Assalamualaikum....


Papa Zafirah sekarang dah addicted tahap dewa dengan game Candy Crush....bukan aku yang hasut....dia yang terpengaruh dengan bini dia...mihmihmih~  setiap kali bangun tido, especially weekend la nih, takde kerja nak buat kat rumah, mengisi masa lapang kononnya, celik mata terus bukak game...kadang² aku terjaga sebab dengar bunyi "SWEET!!",  "DELICIOUS"....tu semua kata² dalam game tu lerrrr...ko jangan salah paham pulak! grrr~


Zafirah pun sama...dengar bunyi henpon je terus terbeliak mata....pastu macam biasa la, asal tengok papa ngadap henpon dia pun sibuk nak stalker henpon papa....mihmihmih~



Ecece awal² mau lerr dia duk sopan² gitu....warm up katanya....



tak sampai 5 minit, tangan dah mula gatal...papa menahan stress bila anak kaco dia main game...muahahaha! sabar ye papa  :p



Aksi terlebih warm up gamaknya...terus panjat badan papa....hahaha~  


"papa ni tak reti main la....Zafirah boleh menang niiiii"


v(^__^)"



dan.............





terus dirampasnya henpon papa tu....kahkahkah~  pastu buat muka serius macam reti sangat main Candy Crush...ceitt~




Korang dah level berapa weiii?? aku stuck kat level 147...papa dah jauh tinggalkan aku....arghh!!  -.-'



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala tomei2

Sumijelly Sumi said...

hahahaha

sama la..

kalu tgh main, anak2 sibuk kaco...

tp bila dah main.. sure nak main sampai puas... geram betul nak2 kalu tinggal 1 jer nak pecah..tp dah habis move..hahaha

Sumijelly.com

Nuriesya Nadia said...

Haha comel je Zafirah ! Btw samela kita sangkut level 147. Sampai dah fedap nak main. Haha

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

comel je Zafirah.. mintak papa beli 1 fon

Cik Puan Rara said...

hahahaha mmg cm tu kan dorg ni.pantang tgk kite pgg fon.hehehe.last2 amik.dh bosan campakkannya.sabo jelah.rara dh xmain.asek x lepas je.nyampah~

eima said...

gilo ko dah 147 ??? haku br start main bila ko wat entry candy crush pertama ko ari tu ..level63....(^^,)

hazman fadzil said...

Nampaknya kena belikan satu tab untuk Zafirah untuk dia join main candy crush tue.....ekekekeke

careno said...

Dah malas nak main... tensi...

Mila Ahmad said...

pandainya Zafirah main candy crush huhuhu...

PaPa Blogger said...

haaaaaaa... level 147 tu dah stuck hmpi 3 bulan... smpi skg xlepas lg...

aizamia3 said...

nak main kena tunggu anak tdo.. kalau tak.. akan jadi cenggitu.. hp kono rampas..
akak baru berjinak2 dengan game tu.. ;) level 79 pun tak lopeh laie.

diana said...

sama macam mikhail..heheh
147 memang susah..akak stuck kat situ 2 bulan tau.sekarang kat 199.dah seminggu dah..jadi malas pulak buila dah susah2 gini..hehe

Chekgu Azrine said...

tak penah main game dalam handphone..ngee..

Ujang9897 said...

hahahahaha.... sengal..!!

Nurhayati Mohd said...

hehehe..sy level 13 pun tak lepas >_<

Mimy Hamid said...

hamboi zafirah semangat tu candy crush terjebak eh

shera haifa said...

haha. smua dah kemaruk dgn game candy crush niee

farra8979 said...

stuck kat level 181... stresss...

Dkna Abza said...

dah lama tak main sebab uninstall kat tepon...hhhehhehee

Effa Eddy said...

hahahahha... cian kat kat papa dia erk. Budak2 pun dah pandai sekarang. lagi pun game 2 kan menarik dari segi warna. huhuhu

tenku butang said...

cumeynye si kecik.. pandainya main candy crush.. hee

Aty_Fared said...

Heheh..muker kompiden ngh main....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015