Nov 18, 2009

Solar Exhibition


'NOBODY OWNS THE SUN'.. tu la tema utk solar exhibition yang diadakan di Marriot Hotel, Putrajaya, semalam...agak Bosan sebab tak brape paham pasal solar system...kalo psl food ke, kecantikan ke, kompem terbeliak mata aku...conference plak mengenai bagaimana marketing solar system di seluruh dunia (Jepun, USA, Taiwan etc..etc..etc...).

Yang paling aku bengkek sgt semlm is, bos aku tak bgtau awl2 pn soh pi marriot.da tanya byk kali, jwpan dia, "nanti saya bcg dgn puan dulu"... Sepatutnya salesperson je yang incharge..aku ni tukang kebun je, xde kena mengena tau! (ok tipu!). Pagi Selasa tu mcm biasa la aku kuar rmh kul 7.30am...Aku sampai je tol Batu 3 Shah Alam, k.ain tepon...

k.ain: yana, katne dh sekarang?

aku: kat batu 3 dah..nape?

k.ain: bos soh pi marriot skrg la....

aku: *pale hotak bos!!* huh?!! saya da smpi s.alam da pn..nape x bgtau awl2??hadoiii...

k.ain: bos baru sms k.ain tadi soh pi marriot sume....

aku: %4^&#)@@$^*!!


So aku park kete kt area rmh colleague aku, g skali dgn dia..xkose sangat nak drive walaupunnn aku memang nak claim duet minyak!!! bazir je perjalanan aku gi s.alam sedangkan marriot tu dekat je dgn rumah aku!!!haish!!

Dalam marah2 tu, aku cuba gak cari apa2 aktiviti yang boleh ceriakn ati aku yang kurang tenang..xabes2 aku membebel dlm kete..membe2 aku pn bengang gak..sebabnyeee keje kat opis melambak..disuruhnya gi exhibition..adeh~ tgk muka bos pn rasa nak ketuk prot dia laju2 dengan kasut tumit tinggi aku...huahuahuahua~

Nasebbbbbb baik laaaaaaaa kat Marriot tu makanan dia sedap2 belaka!! Memang asek makan je keje aku, walaupun prot aku memang dah full!! ngeh3~

Ni antara gambar2 yang membuatkan aku lupa dengan perasaan marah aku tu....


:: dalam kete with Shitah ::


:: our booth..lcd screen dgn sound system dibeli semata2 utk exhibition..sehari je kutttt..ish3~ ::


:: team boria..bos mmg saje beli baju same, nak kasi seragam la kununnyaaa..seyes aku malu pakai baju same cemtu sebab mcm budak sekola..adeh~ ::


:: dlm conference hall..gbr kabur..nmpak sangat aku ngantok glerrr dgr org tu bebel..hohoho~ ::


:: high tea...b'fast and lunch aku lupe nk amek gbr..almaklumla tgh marah..xleh nk pk dgn waras...huhuhu...tp time lunch da x mara sgt, cuma segan sebab makan dengan orang len..kang dorang ingt aku ni jakun plak..ngee~ ::


:: cantek Marriot ni sebenarnya...lalalala~ ::


Ingatkan soh duk Marriot kejap je..skali kul 6pm baru dpt balek daaaaaaaa...kete lak park kat s.alam....aduyaiii...kul 8.30pm baru aku sampai rumahku syurgaku...atiku kembali panas..naseb ada aircond dlm kete...isk (-_-")




p/s: Gud luck pada sume yang amek SPM..hari ni paper 1st kannn...moga2 korang sume dapat jawab dengan tenang...aminnnn~




19 comments:

joegrimjow said...

jumpe my bro??
hehe

lionteen said...

ooo..
bj tu la yg bos yana nk belikan tu yek..
hehe..

wah..
besh la exhibition tu..
sal solar kan..
lionteen blja sal ni..
tu yg se xcited nk g..
hahaha

Hasss Sun said...

'Nobody owns the SUN'? ish5... i know the owner..... u also know.

Shitah tu dah ada ehem2 ke? teringin nak bkenalan..

y@n@ M!B said...

:joegrimjow:
sape ur bro??ensem x??ngeeeee~ \/(^_^)

y@n@ M!B said...

:lionteen:
aah psl solar...lionteen blaja ek??bagos3..nnt leh apply keje same2 dgn yana..huhu ;p

y@n@ M!B said...

:Hasss Sun:
God is not a somebody laa...but i know what u mean =)

oh shitah is not single but still available..ngeee~ ^_^
dia pn ada blog--> http://anewexpressionofme.blogspot.com/

Hasss Sun said...

Dah visit Shitah punya blog... frust tul.. dh ada laki....

y@n@ M!B said...

:Hasss Sun:
erk..frust??haha..awk xde blog ek? =)

iva saionji said...

hehehe...jgn marah2..nnt kedut..susah gak..heeee...best ar jugak dapat kuar2..macam iva ni ha...dah naik tepu dok dalam pjbt jek..hukhukhuk

y@n@ M!B said...

:iva saionji:
skrg xmara daa..=)
mmg besh kuar2..tp kalo menyusahkn tu yg xbest tuuu..huhu

Aujinz said...

ahaks...

sampai malam marah...
isk isk isk....

armouris said...

info tentang kasut tumit tinggi kat sini - Keburukan Kasut Tumit Tinggi

HrithikRoshan'sCousin said...

Oho, u work with solar co.. got vacancy? i got experience in solar, especially solar diesel hybrid. but in my country no prospect, u know very poor country. I feel bored work at Shell Jln Gasing.

ask ur boss, please.
Msian govt got a lot of money, can invest in hybrid... kalu u punya boss mau saya bole kasih resume itu tulis saya punya penggalamam. itu melayu tulis kurang pandai saya tulis in English.

HrithikRoshan'sCousin said...

itu Shitah in photo, bollywood cakap 'ladki khubsurat'. Kya yeh mera pehla pyar?. Melayu saya kurang pandai mau translate tapi in English bole la. Ladki=girl, khubsurat=beautiful.
Kya yeh mera pehla pyar?=is it my first love.

Sorry, just joking. Send my regard to her. Nanti saya suda pandai tulis Melayu saya mau tulis bohot2 dalam ini blog. (bohot=plenty, melayu cakap apa suda lupa)

y@n@ M!B said...

:Aujinz:
bkn maraa..gerammmm..eeiii ;p

y@n@ M!B said...

:armouris:
ok later i tgk ye..thanks 4 visiting my blog =)

y@n@ M!B said...

:HrithikRoshan'sCousin :
u can search bout my company in http://www.gadingkencana.com.my/

Anonymous said...

Solar eneragy is the future for the planet.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar energy facts[/url]

y@n@ M!B said...

:Anonymous:
hopefully~ =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015