Nov 14, 2009

Chili's at 1 Utama


Tadi pegi lunch kat Chili's kt OU dgn Mcd and naiem (bf mcd). First time weols g Chilie's ni..tgk kt blog2 org cam sedap gleerr food die..so terpengaruh jap..ngee~

:: Since ramai glerrr org, terpaksa tunggu..ada waiting list beb! 30 mnt gak tunggu br dpt seat ::


:: tgk menu je almost half an hour..mana taknyee..rambang mata beb! sume food mabelesss!tak tau nk pileh yang mana..huhu ::


:: Sementara tunggu makanan, sesi amek2 gbr..prot memasing memang da lapa sgt..In this pic, Naiem and Mcd..yaaa..aku mmg jd spot light hr ni sebab takde pasangan..lalalalala~ ::


:: deco dalam kedai sangat la simple..korang tgk je la depa guna atap zink je utk gantung lampu..memang tak menahannnn (bak kata pakcek gugel..ngee~) ::


:: our drinks! dari kiri, guava, mango and apple juice..secara jujur nya aku ckp, air dia memang TAK best langsung! macam air jus biasa pehtu dorang campur air masak, so xrasa manis sangat..adeh..kuciwa (-_-").
Air kat cni, kalo ada tulis 'Bottomless' kat dlm menu, maknanya buley refill...tapi memang xlarat la nak minum bebanyak sebab makanan byk glerrr nk kena abeskn..hohoho~ ::


:: This is mcd's meal..Flame Grill Ribeye..mashed potato die sangat la sedapppp!! ffuuhhhh.. ::


:: ni pulak, Naiem's meal--> Big Mouth Bites..nampak cam ckit..tapi Naiem yg prot besar tu pn tak mampu nak abeskan! ::


:: French fries for moi..nothing spesel..biasa2 je ::


:: aku nyer meal--> Fajita Trio, ada steak, chicken and prawn (ada lg side dish kt piccas bwh ni) ::


:: side dish no 1--> ada cheese, mayo and mint sauce ::

:: side dish no 2-->roti pita..actually u can choose either to eat the 'fajita trio' together with pita bread + dish 1 or just eat the fajita trio alone (pehal tetibe ckp omputeh lak ni..hohoho~) ::


:: Last but not least, our desert!! Choc ice cream brownies..korang kalo dtg cni mesti mau order mende ni..sedapppppppp gilessssss!! brownie die memang lemak berkrim..hohoho..weols share bertiga mende ni sebab die agak muak..tapi memang puas ati sgt2..tak tau la nak explain cane lagi kesedapannya..korang try la sendiri ye..lalalalala!~ ::


:: Sementara tunggu bil, gatal la tgn memasing nk isi komen form ni..watpe kite bising belakang2 kan, baik isi form ni apa yg xpuas ati, at least dorang tau la apa kelemahan dorang and maybe dorang buley improve in future ::


:: taraaa!! this is our bil...memang tak menahan wooo..makan 3 orang je ni..adeh~ aku bukan la nak menunjuk ye..just to share info pada sapa2 yang nak try makan kt cni..at least uols leh la bajet2..aku pn before g makan kat cni memang wat research dulu pasal price ye..dari last month kot simpan duet!! lalalalala~ ::



Actually weols tak abes pon makan food yang di order, mcd sorang je yg abes..mantop la kaooo..yg lebey tu terpaksa mintak tapau..membazir wooo nak buang2...rugi2...sangat kekenyangan sampi tak larat nak shopping...huhu...
uols leh gak tengok kat web chili's grill and bar (search je kt gugel) utk tau lebey lanjut pasal price and service...

Selamat mencuba ye pada yang blom try...lalalalalalala~




p/s: Sok gi ngedate dengan dak encem..nak tengok 2012+Jennifer's Body...weee~ Pehtu gi jenjalan kat IKEA..shuke sgt tgk perabot, walaupunnnnn tak brape nak ada duet untuk beli..wahahaha... tak sabar nak tunggu esok...lalalalala~





8 comments:

joegrimjow said...

seb bek ngah kenyang ni
xde la lapo sangt
hehe

harga tu menarik!

y@n@ M!B said...

:JOEGRIMJOW:
tu psl kena g cni 2 bln sekali..xpn setaun sekali je..huhu =)

meo188 said...

tringin nk makan kat chilis... :(

meo188 said...

sy nk tambah... sy sukelah blog nie.

ntah kenapa, menulisannye merendahkan diri je.

keep it up.

hepi blogging my bloggerfren :)

cik EPAL said...

menyelerakan la dishes diaaaa...nyummyyy :D

y@n@ M!B said...

:meo188:
oh time kaseh mr meo..sy juga suka 'lepak' di blog awk..huhu..\/(^_^)

y@n@ M!B said...

:cik EPAL:
mmg besh pn..rasa puas sgt pas mkn..=)

niesz said...

mak ai..mahal nyer..xmampu lorh if niesz nk g sorg2..hihi..but cam yummy jer!nk try gak la..but kene bwk org yg bnyk wit nih..ehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015