Nov 5, 2009

Perlu ke make-up??



As you all can see at the pic above, that is my 1st and only eye shadow!!hullawey speaking beb!!
Ari tu, aku berchit-chat dgn membe aku,mcd a.k.a Diana, die pn cite la kt aku die ada bli byk set mekap2...saje2 nk try2 pakai, tmbh2 ghope bekas die lawa2, die pulun bli byk2..tah pape je...hohoho...

Aku pn mmg da lama nk try gune mekap2 ni..sumpah xreti!! almaklum lerrr da ank dara..tipuuu lerrr kalo ada pompuan yg x tingin nk pakai mekap..even pakai bedak pn aku consider mekap gak la...weeeeeeeeeeeee~

Aku bkn lerrr nk tepek eye shadow, eye liner, lipstik sume2 tu kt muke aku smpi 1 inchi tebal..agak2 la kn..len lerr aku g fashion show, jadik model ke (-_-")

Pas wusha2 blog kwn mcd ni, aku rasa nk try lerr bli..blog dak ni byk jual mekap MAC..BUKAN ori, but from Dubai...so a bit mahal dr yg China punyer product...since aku ni br lg menceburi bidang mekap2 ni, aku xbrape nk tau lerrrr kualiti brg2 mekap ni...jenama MAC mmg aku tau sgt manTOP!!tp nk bli yg ori agak xmampu and rasa xberbaloi sbb aku jarang gune...tp dr info yg aku dpt dr mcd ni, MAC frm Dubai lg berkualiti compared to product tiruan frm China..warna xlekat klu dr China..kate org lerrr..aku tlg quote je ye...lalalalala~

Uols leh klik kt cni utk tgk blog mekap MAC tu..name diberi--> It's All About Beauty

Setelah semalaman aku try and error gune eye shadow tuh...dgn bersusah payahnyeeeeee aku menggunakan semua ilmu seni bina yg terpendam dlm jiwa raga aku....dan inilah hasilnyaaa.........
hins...hins........................

....................


.............................


....................................


.............................................


...................................................


....................................................................
amek napas sumeeee....


..................................................................................


....................
.............................................................................................


...................................................................................................


..........................................................................


...........................................
pada yg nk muntah atau ketawa dipersilakan..aku mmg xkn slhkan korang punyerrrrrr.........


....................................................


.......................................


.................................................................................


...................................................................


...................................................


.......................................


..................
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!


......................................................................................................


.......................................................................................................................






::wakakakakakakakakaka...sila la kecewa!! xde maknenye aku nk tepek gbr aku weyyyy!!weeeeeeeeeeee~ kredit to pakcik gugel atas sumbangan gbr di atas..lalalala!~::



Klu uols nk tau aku gune eye shadow ni ciput je.. bkn syg/tkt cpt abes...tp xmo lerrrr terkezut sgt..aku mmg xpnh pakai mende alah ni..kang terkezut sume org dgn perubahan drastik aku..so aku tepek sekadar nmpk xnmpk je..ala kadar gitu..klu amek gbr mmg xde beza pn muke aku ni...muehehehe~






p/s: malam ni pi amek cheestart.kunun2 nk bg dak encem sbb sok besday die..hehe..da dpt nnt aku share dgn uols kesedapan tart itu..weeee~







6 comments:

joegrimjow said...

wakaka
nak sama

bahaya jadi camtu

y@n@ M!B said...

:joegrimjow:
huh?!awk nk mekap gak..meh cni sy tlg tepekkn..nguu~

unwanted said...

mekap bagus gak.
tp jangan la tebal sangat.
nnt nampak menjengkelkan pula.
mekap biasa², ala² sedap mata memandang..:)

y@n@ M!B said...

:unwanted:
maceh atas nasihat anda..hins..hins..^_^

najed said...

mekap melampaui2, amek masa yang lama eiii

y@n@ M!B said...

:najed:
hahahahaha ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015