Nov 7, 2009

Cheese Tart



Dalam last post aku semalam ada aku ckp nk pi amek cheese tart kannn...so malam td dlm kul 8.30pm aku meet up dengan pembuat cheese tart ni kat cimb area tol kjg tuh...sonok btol aku dpt order cheese tart die...huhu...

Aku dpt tau psl cheese tart ni pn dr blog Redmummy, ada la satu post akk red cite psl kesedapan cheese tart tart ni..setelah wusha2, tgk gbr mmg delicious glerrrr, aku pn order laaa....aku order ari Selasa lepas, so semlm siap..aku mmg request nk jmpe mlm sbb aku keje...die mmg kena order awl sebab yg membuat tart tu juga bekerja...ni cuma bisnes sambilan gituuu~

So weols pn wat la perjanjian jmpe kt tol kjg (cimb) dlm kul 8.30pm....owner cheese tart ni, lely nama diberi..ewahhh...agak lmbt smpi....tp aku maafkan laaa sbb orangnyee sgt la sweet...peramah lg..huhu..i loike!! terkedu jap aku jmpe die...wahahaha~
Dak lely ni tggl kt area kg. sekamat, kjg....naseb la anda punyerrr tart mmg mabelessssssss...lmbt pn xkesah la...hohoho...

Sampai je rumah aku trus snap2 gbr...x sbr nk bukak, so cincai2 je aku amek...lalalalala~



Tart die ada 2 jenis, big and small...Aku order yg small size..minimum order 30 biji...so aku order 30 biji je laa kannnn sbb nk try dulu..sgt la comey tart die korang tgk la gbr atas tu kannn...hehe...rasa syg nk makan pn ada (-_-")

Lepas amek gbr aku apa lg...ngappppppppppppp la trusss msk mulottt...ffuuhhhh..rasenye sungguh nikmat...x rugi bli wa ckp sama loooo...kompem next week aku bli lg..ks org2 opis aku lak rasa...ngeh3~

Kalo uols cam berminat nk bli, uols leh klik kat sini --> De Lyna Cookies
Arge die pn murah je..xmcm yg jual kt kedai2 bakery tu...nk tau kena tgk sendiri kt blog die yeh....weeee~




p/s: ari ni besday dak encem..tp xtau nk celeb katne...hohoho...



6 comments:

lionteen said...

epy besday tuk die..
hadiah tuk die,bg je tart tu..
hehe..

nyum2..
tibe terigt roti disalut ngn jem peanut+bluebry..hehehe

PHIRDOTE said...

blanja me la yana :D

meo188 said...

suapakan makan leh :p

y@n@ M!B said...

:lionteen:
mmg bli tart ni utk besday die pn..huhu..
erk..ngidam ke??hoho~ ^_^

y@n@ M!B said...

:PHIRDOTE:
besday awk gak ke hr ni??awat xckp awl2...hehu ;p

y@n@ M!B said...

:meo188:
meh cni sy suapkn meh..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015