Nov 16, 2009

Movie Marathon


Seperti yang telah dirancang, aku pi ngedate dgn dak encem semalam, kt Cineleisure..nape Cineleisure?? sebabnyeee da lama tak gi sane..lagipun saje suka2 nak jalan jaoh2..asek pi alamanda je...boring sudeyy..huhuhuhu~

Seperti yang di'plan' juga, weols tengok 2 movies --> Jennifer's Body and 2012...Ini pendapat aku tentang dua2 cite ni.....




Jennifer's Body--> sangat2 MASYUKKK!!! penuh dgn aksi..watak utama ialah Megan Fox...dia memang seorang yg sangat HOT ok! kdg2 teringin nk dptkan body cam die (ok..stop dreaming yana..plisss!). Megan Fox ni mcm ala2 Angelina Jolie wannabe gituu..tp lakonan dorang tak sama..masing2 ada strength tersendiri...Aku suka sgt tgk Megan Fox belakun..dlm cite ni die jadi antu..memang real gilesss..ooppppsss ter'bgtau' lak preview cite ni...hik3~







2012--> Jalan cite kureng menarik. Camera shot mmg tahap GEMPAQ!! rasa real je sume malapetaka tu...sgt obvious orang2 amerika mempunyai imaginasi yang sgt tinggi...tapi kalo tak tengok cite ni pon tak rasa rugi..better beli cd je la uolsss..tak pun download je...kuang3~ Ada part yang agak borink smpi dak encem leh nk tido! sgt kurang asam..gula je lebey..adeh~ Senang ckp cite die merepek la kannn...bagi kita yang umat Islam, mesti kita lagi tau apa itu KIAMAT!!. Tak heran la kalo dalam dunia sebenar ni memang dorang ada bina kapal besar..utk prevent 'kiamat' khabonyeee..ish3 (-_-")



Papepon, sume ni terpulang pada individu..kalo kita anggap movie tu hanya hiburan semata2, jadi best la cite tu..tp kalo kita take too serious dgn jalan cite, maybe pembikinan movie tu sendiri, kita akn nampak yang negative je. Even cite transformers pn leh ada org komplen..aparaa!

So camat menonton sume!! weeeeeeeeeeeeeeeeeeee~



p/s: Kelmarin bos aku call, tanya saiz baju kurung yg readymade biasanya aku amek saiz apa...ingat dia nk bli utk ank buah dia ke apa...ghopenye memang dia bli utk sume staff pompuan..tak tau nape laki xde baju..cian depa...wahahaha~
Terima kaseh la bos! wpn tujuan bos sbnrnya soh weols pakai baju tu esok sebab ada exhibition kat Marriot Hotel, Putrajaya...Nak kasi seragam la kununnyaaa...(-_-")

p/s: Tadi dak encem call, bgtau die bli game PS3...2nd hand punyerr, tp still elok lg, sbb owner b4 ni guna kejap je..50% ati aku ckp xbrape setuju die bli sebab mcm membazir...tp 50% lg ati aku suka sebab xde la die nk 'meroyan' xtentu pasal pasni kannnnnnn...muehehehe~





10 comments:

joegrimjow said...

kat mana tmpat tu?
xpernah tau pon

y@n@ M!B said...

:joegrimjow:
tpt mana? cineleisure tu??kat sebelah the curve, damansara...area2 Ikea jugak =)

rAy jR...@...Aliff said...

uitss...lawa d0wh tmpat ni mlm2...len kali bwak balik lampu2 tu..leh pasang kt umah..kakaka...

niesz said...

syok nyer dpt tgk sampai 2 movies..huhu..jeles!jeles!..hihi...mmg rancang nk download je cite 2012..np ramai kate xbesh..kene tgk sendiri nih..

mcm cun je ek tmpt tu mlm2..

POSH76 said...

bestnyer p tngk wayang...ni yg nak p ni...hehe

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff:
kalo bwk lori lame dh saya angkut lampu tu psg kt dpn umah..huhuhu ;p

y@n@ M!B said...

:niesz:
sebab yana leh kuar 'meroyan' on weekend je..tu 'bls dendam' tgk smpi 2 movies..huhu =)

y@n@ M!B said...

:POSH76:
pi jgn x pi \/(^_^)

meo188 said...

pergh...lawalah tempat nie...
nk g juga

y@n@ M!B said...

:meo188:
mmg lawa..tp xbyk mende leh tgk..too high claz kut..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015