Nov 7, 2009

Birthday CeLebraTioN for my BeLoveD.....

7 NOVEMBER



Tarikh keramat for my dearest dak encem!! Selalunya di sebut as 'seven eleven'. Finally umo die smpi gak 23 thn..weeeee~ lama nau tggu..huhu...

Hari ni aku buat2 la xingt besday die..biasa org tggu 12 tgh mlm then wish kannn and biasanya kalo someone spesel kita mesti nk jd org 1st yg wish..tp kali ni aku wat bodo je..haha..tiap thn asek wish time yg sama, so thn ni ks len sket...lalalala~

So, tgh hr td aku ajak la die kuar..aku nk shopping bj kurung kt First Lady, Metro kjg..aku suke btol design bj kurung kt kedai tu..sbb saiz die mmg ngam2 saiz bdn aku yg kurus ni...masa msg2 tu die da bengang dh sebab aku xwish..die ingt aku lupe besday die...hohohoho...fadan muke anda...wek2!!

Time jmpe tu aku pn bg la cheese tart yg aku bli semalam sambil wish besday bajet romantik la tu kannn..ngee~ Haaaaah..da dpt tart dgn wish, br manis muka..kalo idak kerek je nk ckp dgn aku...huakakaka..klaka aku nengok muke die bengang sbb aku xwish besday...ish3~

Pas g metro, weols g Alamanda lak...we have a late lunch at KFC then pegi tgk wayg...weols tgk cite The Time Travelers Wife..besh cite die..aku dedicate cite ni tuk dak encem sempena besday die..weeeeeee~


Then weols round2 kt Alamanda tu..tetibe t'nmpk lak kt area center court ada mcm event gitu..siap ada men PS3, free of charge!! Dak encem sanggup tu soh tunggu turn sbb nk men game..ampeh tol! naseb la aku ni gf yg mithali+hr ni besday die..so layannnkan aje la kehendak besday boy (-_-")

:: Bonanza sempena ulang tahun Bank Muamalat ::


:: siap ada pertandingan melukis dan mewarna bagi kanak2 sekolah rendah..mantop! ::


:: ni la PS3 nyerrr ::


:: khusyuk btol la die men..ish3~ ::


:: ada 2 stations utk men PS3 ni... ::


:: yg pak arab sebelah tu kira 'pesaing' dak encem..tp dak encem menang!!siap rematch tu..1st game 1-0, 2nd game 2-0 (dak encem menang ye..weeeee~) ::


:: aku bg closed up sket ks uols tgk sket apa yg dorg duk khusyuk sgt men...huhu ::


:: tengok tu betapa concentrate nyeeee die main game, smpi aku snap gambo pn die leh wat dekkkkk je...cettttt! ::


Dalam kul 6.45pm cemtu weols pn gerak la balek rumah memasing...For this year, celebration ala kadar je..almaklumlah recession time...heh3~ Berbaloi2 aku bli cheese tart sebab dak encem pn shukeeee...mmg aku nk bg die gemox lagi la tuuu...hohoho~ Papepon hepi besday to you my dear..may god bless you and semoga tercapai sume yang diimpikan...aminnn~




p/s: Selamat menonton bola sume!!! aku sokong n9 sebab players2 die ensem2...aci x ckp cemtu?? lalalalala~






2 comments:

green said...

hee..
same bday ngan i punya adik laa..
kembar kot..
haha

y@n@ M!B said...

:green:
ek..epi besday to ur adek jugak..laki ke pompuan adk u? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015