Nov 22, 2009

Super GBOS


Agak lama aku amek masa utk wat n3 ni...bukan sebab pjg atau banyak mende nak di tulis...tapiiiiiiii...kemalasannnnn telah melanda...hohohohohoho~

Untuk pengetahuan korang2 sume, aku dah jadi ahli CNi ni sejak awl tahun 2009 (baru je lg, gaya mcm da lama sgt je..ish3~). Nak kata aku ni hebat/aktif sgt berniaga tu idak lerrr...suam2 kuku jugakkk..hohoho...tapiii aku suka pegi function2/event2 yang dianjurkan CNi...bukan apa, aku suka dengar and tengok dorang cakap..sangat bersungguh2 pehtu siap ada motivasi lg...cane nak manage duet, cane nak jd orang berjaya..etc..etc..etc...Lagi satu event yang dorang anjurkan sgt2 laaaaa happening!! memang buley release tension beb!! huhu~

So ari Jumaat lepas (20 Nov 09) telah diadakan GBOS (aku pn xtau makna die ape..haha) kat Wisma Sejarah, KL (ala..kt sebelah perpustakaan negara tuuuu). Time ni dorang jemput 3 beradik dari keluarga Basir utk share pengalaman and apa2 info mengenai kejayaan dorang...dorang ni 3 beradek da jadi millionaire dlm CNi ok!! income rm120k++ sebulan, lom campur aset (kete, rmh, bla..bla..bla)....bayangkannnnnnnnnnn...

Tujuan dorang jemput 3 beradek ni maybe sbb ramai sgt pk MLM ni utk orang cina je..kalo melayu join, cina yang kaya...mentaliti orang yang biasa2..korang beli kete pn dari cina gak kannnnnn, gi shopping pn kat kedai yang taukenyee cina gak kannnnn (cth tesco, carrefour, giant..etc..etc..etc), kalo yang keje bank/private majoriti bos2 cina gak kannnn. Tapi nape korang leh tahan keje cemtu??g la tukar keje company melayu lak...ok bezanya, MLM ni korang pn dapat gak income..pk2 la ye..

Aku xtau nk cite cane psl GBOS ni..byk nau inputttt...ada gak dorang wat cabutan bertuah, tp disebabkan tiket aku KURENG bertuah so takmo cite lebey lanjut psl tu..ok full stop!! sila layan piccas je...weeeeee~

:: MDAM= Million Diamond Agency Manager, gbr bawah=3 beradek basir yang dah jadi jutawan..luar biasa!! ::


:: MIB eskot 3 beradek basir ni nek ke pentas...sume encem2..dak encem pn ada ye..ngee~ ::



:: me and su and fairus (gbr kecik) ::



:: Bila nak penutup majlis, mesti mau nyanyi lagu Semut!! shukee lagu ni..hepi gituuu..hehu ::



:: ramai glesss org kannn..sgt meriah..shukeeeeee sgt! ::



:: gbr kapel yang luar biasa mesti mau ada ye!! lalalalala~ ::



Dulu aku pn negative gak dengan MLM ni..aku mula join CNi pn disebabkan aku allergic dengan ubat demam..so TERPAKSA amek suppliment, royal jelly...so far aku memang tak perlu dah bergantung pada drugs..kalo saket aku just minum air banyak2, makan vita-C, then rehat je...upline aku??opkos la dak encem..hohoho~

Tapi bila pk2...alang2 dah jadi ahli, baek aku wat sehabis baik..mana tau rezeki aku dapat jadi jutawan gak satu hari nanti...tak salah kan ada impian yang tinggi....jangan takut berimpian...dapat atau tak tu lain cite..yang penting, U.S.A.H.A!! Kalo orang2 motivasi selalu cakap, "seribu langkah bermula dari langkah pertama"...jadi jgn la takut nak melangkah..kalo jatoh, kita bangun la balek...weeeeeee~

Korang bley tgk lebih detail pasal CNi kat sini --> click ME

Jumpa anda di puncak kejayaan!! You are the best!!




p/s: Tadi hang out dgn Aida and Dayah..lama xkuar dgn dorang..later aku upload story weols 'dating' kay!! papai~




2 comments:

niesz said...

waaaaa..ley r jd org kaye br pas ni ek..

y@n@ M!B said...

:niesz:
huhu..aminnn =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015