Nov 26, 2009

Hari Raya Aidil Adha 2009


"Dapatkan Komen Hari Raya Aidiladha di Myfwenster

Watch Funny Videos Clips"


Sempena menyambut hari raya Aidil adha esok, Jumaat, 27 November 2009, aku dengan rasa rendah dirinya ingin wish sume umat Islam di seluruh dunia (mcm ada foreigner je yg bc blog aku ni kann..) SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA!!

Tahun ni famili aku xde wat korban..aku pn xtau nape..bz sgt agaknye..tak pe la, maybe takde rezeki...hope next year dapat la wat korban....

Pada yang balik kg, hati2 di jalan raya...pagi tadi aku gi keje kete tak banyak, maybe ramai yang da start cuti...ada jugak yang balik kg after keje nanti..so be very careful k sebab kompem highway jem gilessss!



"Dapatkan Komen Hari Raya Aidiladha di Myfwenster

Watch Funny Videos Clips"

Kamben ni redha dia nk kena sembelih. nk mati dlm iman gituuu..hoho..

Cite pasal raya korban ni, uols suke x tengok lembu/kamben kena sembelih...trus terang aku ckp, aku agak suke tgk...hahahaha..ada kazen aku sorang ni memang favvy dia tgk lembu kena sembelih..kalo xtgk dia rasa x lengkap raya tu...hohoho...

Macam last year since famili aku wat korban, weols g tgk aksi2 penyembelihan kat surau area rmh aku kt seksyen 8 tu je...aku siap amek video lagi kaooo. Walaupn ujan renyai2 time tu, tp mmg syok aa tgk..kui3~
Aku x hengat lak campak mana video tu..kalo x leh upload ks uols tgk...ngee~

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............harus di ingatkan pada yang mudah simpati sila jgn tengok..sebab nanti HARAM bagi korang utk makan daging lembu tersebut!!

Aku tak simpati tgk lembu dan kamben kena sembelih sebab dlm pale aku terbayg2 kenikmatan daging2 mereka setalah di buat msk kicap!! NYUMM...NYUMM...kalo mak aku atau macek aku wat msk kicap daging mmg mabelessss!! ffuhhh..kecur dh air liur aku bila teringt msk kicap dorg..hohohoho~





p/s: Kalo uols rajen, amek lerr gbr bersama2 dgn lembu yg disembelih atau lembu yang belum disembelih..mesti beshhh kan...kui3~ kalo ada video lagi cunnnnn....ngee~










20 comments:

lionteen said...

slmt mnymbut hr ry aidil adha..
jgn mkn dgg byk sgt tau..
hehe

y@n@ M!B said...

:lionteen:
hehe..ari2 mesti mau cari daging..nyum..nyumm =)

milimilo said...

selamat hari raya..slmt berkorban apa saja c:

y@n@ M!B said...

:milimilo:
berkorban yg baek2 je ye =)

sAya ciTAh kAMu sApE.. said...

menakotkan betol hobi cik yana neh..xsanggup yuu nak nengok lembu tu kesakitan,....baik xtengok..n pastu makan dengan penuh selera dagingnye..hoho

y@n@ M!B said...

:sAya ciTAh kAMu sApE..:
heh bkn hobi la..ish3..mende ni kn sethn sekali je, so amek la peluang nengok..ngee~

joegrimjow said...

ade gak chinese yg nak join
ntah camne nak explain

aleena said...

selamat hari raye aidiladha..

nanti boley tgk lembu kene korban..

niesz said...

salam aidiladha yer..

raye sakan noh..

y@n@ M!B said...

:niesz:
kt cni xmeriah sgt kalo banding dgn klate nunn..huhu

y@n@ M!B said...

:aleena:
yeah, mari tgk lembu beramai2 ;p

y@n@ M!B said...

:joegrimjow:
erk..yeke?erm..dia nk cuba blaja ajaran islam kuttt =)

Saya Pakwe Chitah Kamu Sape said...

U tak balek kg ziarah atuk dan nek?

y@n@ M!B said...

:Saya Pakwe Chitah Kamu Sape:
oh terharunya pakwe citah juga bc blog sy..ngee~
atok nenek sy duk kt seksyen 2 s.alam je..td da g visit pown..huhu =)

meo188 said...

I like to moo it moo it... i like moo it moo it

y@n@ M!B said...

:meo188:
like to moot it too =)

Arry said...

uuuhhhhh ... mau jadi kamben or lembunyaaa

y@n@ M!B said...

:Arry :
pileh je mana kamu rasa paling comel..huhuhu~

Arry said...

Kamu suka yang mana ?? ... Kamben lebih comel kali yeee ... hehehehe salam kenal yaa ...

y@n@ M!B said...

:Arry:
salam kenal =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015