May 23, 2013

Header 2013

Assalamualaikum...

Macam biasa la blog Life 101 ni memang tiap tahun akan tukar header....tapi owner blog ni buta IT...dan sangat lah tidak kreatif....makanya segala design² header ku serahkan sepenuhnya kepada Cik Bulat....setahun sekali melabur untuk blog...tak salah kot...demi kepuasan mata pembaca² juga....ecehh~  :p


Lepas upload header baru macam biasa, tiba² macam pelik je aku tengok header tu...apesal background TAK transparent???? ayakkkk!





tiba² pulak jadi kaler hitam background tu....aku emel CB laju²....dia cakap lately ni memang ada masalah bila buat header transparent....aku mintak dia tukar gambar baru...kot la sambil tukar gambar dia boleh ejas masalah tu....


Lama jugak tunggu dia respon....  :/


Semalam baru perasan dia buat entry pasal masalah header transparent tu....




ooo cik CB pun tak tahu macam mana nak setel mende tu ghopenye...padan la diam je haaa...ish³...


Disebabkan itu jugak lah aku buat entry ni....dah kata kena upload header kat entry dulu....takkan nak buat entry letak gambar header je kan....haruslah membebel sekali....muahahaha~  :p




yes! memang menjadik! header ku kembali transparent! yeehaa!

Mekaseh atas pertolongan kamu yang menjawab soalan CB lalu membantu saya juga...haha~

kbai~!









p/s:  malam ni dak encem ajak tengok Fast 6...korang dah tengok dak cite tu? best? (^^,)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Cik Eka said...

cantekk kak..

Lya Colours said...

sila sponsor aku untuk header tq =P

Cik Puan Fadli said...

cantek header baru...

GSC alamanda full house utk movie tuh mlm nie...seb bek den sompek beli semlm..kekekee..

cikpingu said...

weee... header cantekk

mrs kayrul said...

patut la pelik sebelum nie tengok naper header tue hitam...sekarang baru lagi cantik....

belum tengok la fimel tue...tension betul en somi senyap2 g tengok wayang ngan member...tak ajar pun sekali...huhuhu

diana said...

suka tengok hasil kerja cik bulat ni..kemas je..

acikbuCUk... said...

yg part header memng cantik..n yg part fast & furious 6 memng frust..full house kowt gsc alamnda..huhu..yg paling dekat lah kan..huhu

eima said...

mmg cantek ...o0o entry semata nk transparent kan rupenye ..mauahahaha

aizamia3 said...

terima kasihlah pada yang membantu kan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015