Feb 8, 2013

Bila Cuti Panjang, Langkah pun Panjanggggg!

nama bear tu 'Caramel'  :)


* hari ni bos cakap kerja half day je...pfftt! apesal la tak cakap semalam ke, kelmarin ke...dah tengah hari baru cakap...terkejar² nak siapkan keje...tapi apa² pun, mekaseh lah mr. bos bagi balik awal...memahami keadaan mereka² yang bakal meredah jem dalam perjalanan balik kampung  O__o'


* aku pun bakal meredah jem...kot....sepupu dak encem kahwin dengan orang Kelantan...belah perempuan dah settle...ni nak pi belah laki pulak....kendurinya hari Ahad....MIL aku ajak gerak pepagi buta....kul 3am gitu...agak² jem lagi dak jalan time² gitu?? adeyy~  riso ni bontot kematu duk dalam kereta lama²  -.-'


* dalam duk riso bontot kematu, jauh dalam hati sebenarnya agak teruja nak pi Kelantan...kali terakhir aku jejak kaki ke sana masa sekolah rendah...hahaha~  tah berapa belas tahun lepas tah...gila lama....Zafirah pun tak pernah lagi sampai Kelantan...kikiki~  boleh bawak Zafirah jalan², shopping², posing²...pheww ~  ^_^


* korang pi mana cuti lama ni?? duk key el je kew?? gila boring!! kahkahkah~  :p


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

Aku Ibu Muda said...

selamat menempuh jem :)

eima said...

selamat meredah jem lalalala hahaha
rasa kan la dok slow2 jln raub tu ...

LisaLisut said...

pergh gila keji gelak besar kt org yg xg mana2. lol. i balik kuala kangsar. hehe :)

diana said...

akak pi bercuti sampai rabu ni..baju pun tak kemas lagi..bertolak esok pagi..tapi anak tau melekat je nak buat apa pun tak boleh..

Nurzakiah Hanum said...

selamat bercuti

e k i n ♥ y u s r i said...

zara nak balik umah tok kat johor
yeay

SweetLikeWhat said...

hannah balik umah opah kat ipoh jer ;)

Aty_Fared said...

Ai kali terakhir gi kelantan 5 thn lepas ms abg kawen...serik tak hilang lg ni...huhu...kematu montot ngn lengoh giler tng kaki semua...;p

cha said...

happy holiday u. i balik kampung jugak tp dekat jela huhu

hazman fadzil said...

kebetulan je ade kenduri kan.... aku time cuti nie repeat makan SUP KETIN je....hahahahaha

Rozuan Ismail said...

ada kenduri kt kelantan ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015