May 4, 2010

Ice Cream di Ice Room

Lokasi::  Ice Room, Nilai
Menu::  Fruits Ice Cream + Mee
Service::  Average




:: Pilihan ice cream yang merambangkan mata..nyummmm~ ::




:: Western food, cake dan pelbagai jenis savory ada disediakan selain ice cream..woohhooaa~ \(^_^)/::




:: Mix fruit ice cream, RM 9.90....mabelesssss!!! aku boleh habiskan sorang kut mende ni sebab sangat sedap..tak terlalu manis..just nice! tengok gambar terus ngidam ice cream...wahaha~ ^_^ ::




:: Mee apa tah nama dia..boleh tahan la rasa..maybe sebab aku makan dengan ice cream so rasa tak berapa nak ummphh...huhuhu~ ::





Tempat ni pernah masuk rancangan JJCM (jalan cari makan), tapi aku pergi bukan sebab tengok rancangan tu, tapi sebab tengok status facebook kawan aku, Mcd...hohoho~  Kalau bab makan ni aku memang sangat mudah terpengaruh (-_-")


Satu lagi outlet yang aku tau ada kat Shamelin, Cheras..aku saja nak pergi Nilai sebab Cheras tu confirm aa jem..hehh~ Sanggup tu lepas balik keje semalam terus paksa ajak dak encem angkut aku pergi Nilai...Thanks a lot dak encem oiii..mmuaxx! Lain kali kita pergi lagi yeh..ajak ramai² pulak...lalalalala~ (*.*)








P/S::  2nd day kat tempat kerja baru..biasa la kan baru masuk memang takde kerja nak buat..maka haruslah exercise jari dan mata...kuang3~

20 comments:

Lya Colours said...

haah ice ni room ni masuk jjcm last saturday
sedap betol tgk ice cream
uuwwaaaa nak2

meomusuhketatyana said...

erm.. mcm mee kolok kat srwk je...

wah2... ais krim mkn mase tghari panas nie best ile ah ding dong

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

wah sedap bangat seh...hehehe

kat shamelin...dah dekat dengan rumah tuh..hehehe

embun d tengah malam said...

ouh shamelin..i penah duk situ dulu

JULYA said...

agak dah mesti kat nilai...pun pernah lalu n nampak. tapi xpernah singgah. kena try gak nih...jom yana belanja saya...tiba2 kan.hehe

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
mmg sgt sedap..pi serang ice room cpt! =p

y@n@ M!B said...

:meomusuhketatyana:
mee kolot bkn kaler putih ke..haha..

y@n@ M!B said...

:KEMBARA KERTAS KOSONG:
huh klu dekat dgn rmh pi la mkn..rugi woo tak try..huhuhu~

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam:
i xtau pn shamelim tu belah mana..huhu~

y@n@ M!B said...

:JULYA:
jum2..ujang xmo mkn dia kata eskrim menggemukkan..hohoho~

lionteen said...

sdpnyeee...
lg2 tgk eskrim tu..
huhu

syahira ariff said...

ngeeeee
meleleh air liur
nanti nak singgah nilai nak pergilaa

tue mi sedap ker mie basah
agagaga

y@n@ M!B said...

:lionteen:
time2 panas ni kan mmg aa syok tgk eskrim..huhu

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
err lupo nk ty toke kedai dia guna mee apa..muehehe~

riBEna said...

oooo kat cni..
dekat sgt kat tempat adk zra sadi
uia kat ctu
heeeee~
nk cube gak laa lam ni
asik g kedai kain jek slu
heehee~

PHIRDOTE said...

lama ta singgah kemari makin lawa blog :)

JULYA said...

bukan la...kamu terjangkit dgn dak encem 2...hehe

y@n@ M!B said...

:riBEna:
aah mmg dekat dgn uia..angkut je satu famili dtg cni..huhu~

y@n@ M!B said...

:PHIRDOTE :
huhu maseh lerr..*wink2*

Phosphorescent Beetle said...

jom jom pi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015