May 18, 2010

Mari Belajar Drift

Weekend lepas adalah hari Belia dan Jom Heboh kat Putrajaya..
korang pergi ke??huhuhuhu~ *agak poyo soklan tu*

Aku tak tahu pun pasal tu sampai lah dak encem ai ajak pergi tengok futsal...
erk! tak pernah lak aku teman dia tengok futsal...
bukan dia main pun, tapi kawan² se-taman perumahan dia masuk pertandingan...
so kitorang pun pergi la kunun² kasi support kannnn...ngee~



:: Sesi menurunkan autograph...weeee~ *hehh jangan mara aa tepek gambar korang kat sini..huhu..guna camera aku so tak kesah la kan...miahahahaha~* ::




:: eh eh nama ai pun ada la...miahahahaha~  kat atas tu sign dak encem a.k.a ujang... S-7 tu adalah nama team futsal yang kami sokong..ecece ^_^ ::




:: gambatteee S-7!! ::



Lepas habis satu game kami chow...nak pergi lepak rumah along,
on the way tu lalu Jom Heboh kat Presint 2 kut...
ada pulak aksi² drift...
ffuuhhh teruja!!!











Don't try this at home!! unless korang memang pernah bekerja sebagai pelakon aksi kat Hollywood tak kesah la kan...tapi make sure buat aksi² ni dengan cara yang sah..bukan di jalanraya yang sesak dengan kereta tuh...lalalalalalala~
Bayangkan kalau driver tu takleh control kereta,
memang terpelanting aa keluar..
dah la ramai penonton keliling² tu...suspended!


Malam tu pulak aku dilanda demam..wuwuwuwuwu~ T__T
Makanya aku tidur je la sepanjang hari sampai semalam...bayangkannnnn~ ^_^





28 comments:

niesz said...

hihi..layan kan je..mane tau menang..ley share adiah same2 kan..

POSH76 said...

bess gak sekali sekala layan drift ni kan hehe

dotblogspotdotkom said...

tu la.... sesekali dapat drift nih... bes gak.. tp x reti nak buat.. muwakakaka

embun d tengah malam said...

i kalah futsal..sib bek ader menang skali..lau kalah semua..mau lemah semangat juga..hahahha

ASAM KEPING said...

seronoknye dia...

y@n@ M!B said...

:niesz:
tp dorang kalah..hahaha~ eh silap..kecewa fatotnye..ngee~

y@n@ M!B said...

:POSH76:
best mmg best! ^_^

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
haha..same la..kita tgk je la org len yg buat =p

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam:
uik u men gak ke??huhu..
team dak encem tu pon kalah gak..janji experience dpt men tu dah oke la kan ^_^

y@n@ M!B said...

:ASAM KEPING:
seronok sgt..hehe~

sasha* said...

haha i tak pg.sbb hr tu ada plan lain kt kl :D

Mr feckry said...

hahaha, nasib gua main futsal malam, kalau tak dah pow da lu soh belanja gua me goreng

y@n@ M!B said...

:sasha*:
hoho..next time pi la..event tu 3 hari smpai ahad (kelmarin) ^_^

y@n@ M!B said...

:Mr feckry :
hahaha..ntah² u yg senang hati nak lanje ayam kfc..lalalala~ =p

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tak pi pun karnival belia...

dok drift kat umah jadi bibik utk anak2 buah

hehehhehe

syahira ariff said...

boleh panggil syamsul haslam masukkan adegan nie dalam filem putrajaya drift
agagaggaga
msti bingit telinga kn dok kat saner?

lionteen said...

ade sorg mmb ni ajak tgk drift..
siap ckp ley msuk lg dlm kete yg drift tu..
hahha

JULYA said...

cik yana pon adeh...kie pon ade.tp kejap je teman bf kite kat autokhana.ade jemputan tuk geng satria neo club.kul 1 kite tggal kan dorang sbb kene g kelas.hehe

Ariey said...

yana minat drift ker bolehla tgk 29/30 ni dkt subang tiket rm1 jer

y@n@ M!B said...

:✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
huyyoo drift dengan anak² buah tu sgt luar biasa..hoho~ =p

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
tp dia xde lak time tuh..klu tak leh amek autograf..huhu~
erm xde la bising sgt..oke je bunyi enjin tu..maybe sebab ramai org kut =)

y@n@ M!B said...

:lionteen:
erk yeke leh msk skali dlm kete tu??haha xnampak la plak ada org len dalam kete tu selain driver..huuu~

y@n@ M!B said...

:JULYA:
ouh yana gi sana pun dah petang..dalam kul 2++ cemtu..huhu~

y@n@ M!B said...

:Ariey :
ehehe..idak ler minat sgt..tp klu ada geng oke lerr..ngee~

rAy jR...@...Aliff said...

sudahkah mkn panadol cap badak???.....kekekeke

░♥si lampu neon♥░ said...

wahai belia seluruh negara, duduk la rumah amacam aku..belajar menyapu daun2 kering di halaman rumah.. haha cewah..takde maknyenye aku g drift2 ni..tdo je ;)

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff:
sy allergic dgn badak..oppss~ =p

y@n@ M!B said...

:░♥si lampu neon♥░ :
hahaha ko ni anti-sosial pe..lalala~ =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015