May 31, 2010

Jawatan Kosong di UPNM

Wallaweyy lama betul aku tak update blog..jangan kata update, nak menjenguk blog pun tak sempat..busy la kununnya...hahaha~

ehem² serius oke...busy dengan kerja lagi, buat persiapan cousin aku kawen lagi...wah orang lain yang kawen tapi aku yang busy...wedding planner lah katakan...wakakaka~   sok yana kawen silalah busy juga ye en Yayie and wife, kak Di *nama wife (cousin ipar) lebih kurang nama aku..Diyana..jadi untuk elakkan kekeliruan panggil dia Kak Di aja...lalalala~ ♫ *





Ada sesiapa tengah nak cari kerja atau nak tukar tempat kerja?? UPNM (universiti pertahanan nasional malaysia) ada opening untuk jawatan² tetap..aku dapat info ni from my dak encem *wink²*  ai tak baca paper or tengok berita..ai baca belog je..hehe...dorang buka application dari last week, tarikh tutup 7 Jun...tak lama lagi so cepat² la apply... ^_^

TAPI...harus diingatkan website UPNM ni memang payah gilerrrr nak access..maybe sebab ramai sangat yang view dalam satu² masa...ramai yang nak apply kerja atau nak sambung belajar kat situ agaknya...jadi banyak² la bersabar..aku ni dari last week sampai hari ni belum settle² lagi application...ada lagi a few info yang aku belum isi...huhuhu..sabo je lerrrr~

Untuk register uols boleh klik kat sini --> KLIK ME

Untuk melihat jawatan² yang ditawarkan uols boleh klik kat sini --> KLIK ME


Good luck to all applicants!! kita sama² usaha and tawakkal kut² boleh dapat tempat kerja sama dengan kawan² blogger..boleh bukak club blog kat sana..bwahahahaha *waklu*





22 comments:

dotblogspotdotkom said...

tapi pacek nak apply jadi boipren kamu... ada kekosongan lagi ke?.. huhuhu



memang tak menahan...

POSH76 said...

mmg tgh cari keje lain ...tak larat nak dok sini huhuhu

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
huhuhu mmg tak menahan statement pacek...rasanya buat ms ni takde kekosongan lg..lalalala~ =p

y@n@ M!B said...

:POSH76:
apply sis jgn x apply =)

Lya Colours said...

ada baca ari tuh kat paper

niesz said...

niesz akan simpan website ni sampai niesz da nk abis blaja nnti..mane tau time niesz abis blaja ade lg jawatan kosong kan..nk apply skang xley plak..ade 1 sem lg..thanx for sharing..appreciate sgt2..

embun d tengah malam said...

nk jadi bos ader tak u..hehehehhe

syahira ariff said...

wahh agak lamer jugak x update yer
huhuhu

sis bila pulak nk kawen?
ekekeke.
;]

meow said...

erm... nak keje dgn cik yana! :D

Mr feckry said...

gua tak perlu kot..

Anonymous said...

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

Sahabat Sekalian,

Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????

Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.
Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.

Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.

Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!
Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:

1- Klik button reply pada email anda
Pasti kan email dialamatkan ke : fast_advertise@yahoo.com
Cc: (wantmoreincome12@yahoo.com)

2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini
(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)

3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.

Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.

Terima kasih

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
i bc blog je..hehe~

y@n@ M!B said...

:niesz:
ur welcome dear niesz =)

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam:
bos kepada buruh boleh kut..ngee~

y@n@ M!B said...

:syahira ariff :
tu la..
kawen??haha tggu sponsor..oppss =p

y@n@ M!B said...

:meow:
meh resume meh ^_^

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
bagus³ =)

y@n@ M!B said...

:Anonymous:
thanks 4 sharing en anon ^_^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ekeke.

nak keje gakkkkkkkkkkkk !

y@n@ M!B said...

:miss lolly a.k.a luvfareda:
jum² keje =)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

thanks yana..
sharing is caring
pernah apply kat UPNM nih
tp tak dapat2

ehheeh

y@n@ M!B said...

:✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
xpe yg penting usaha =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015