May 19, 2010

Aku Suka Lelaki yang Tahu Marshall Art

Hullaweeyy, dah petang² baru boleh update belog...nak kena rushing siapkan projeck alpha...huhuhu~
Dalam minggu ni jugak nak kena submit, tapi dikala menghilangkan letih di mata haruslah exercise belog...lalalalala~ ♫

uols pernah belajar marshall art??
kung fu ke, taekwando ke, judo ke, silat ke etc etc....
kalau pernah uols memang hebat aa..tabik spring!!

Aku suka sangat sangat sangat tengok orang buat aksi² marshall art...
macam dalam cite IP Man, Merantau Warrior atau lakonan Jackie Chan atau Jet Li atau yang sewaktu dengannyalah...
nampak awesome, cool gilerrrrr dorang lawan² tu.....hiarghh dush dush dush  (@_@)

err aku ni belajar marshall dance je...MIAHAHAHAHA~

Meh aku nak share dengan uols video dak encem ai sedekah silat untuk pengantin...
bukan la dia pergi berlawan silat dengan pengantin kang terbantut lak malam pertama dorang sapa nak jawab??!! muakakaka~
tak menahan statement 18SX...lalalalala~  \/(^_^)










Disebabkan aku ni tahu marshall dance je makanya aku tak pasti la betul atau tak gerak geri, bunga² silat dak encem tuh...sumbang ke, tepat ke....aku tengok oke je...macam ala ala menari yang macho..hohoho~

Bukan senang dak encem ai nak sedekah silat untuk pengantin..
ikut mood kepahlawanan dia datang baru dia rajin nak tayang bunga² silat dia..ecece~
*aku pun tak paham kenapa gerak geri silat dipanggil bunga...mungkin zaman dulu² sesiapa yang nak belajar silat kena mandi bunga..huhuhu~ *


Nanti aku kawen ada siapa² yang nak buat persembahan silat untuk aku?? *wink²*
*beranganjelahkauyanaoiiiii*








26 comments:

ASAM KEPING said...

dh tgok kt fb smlam..cute sgt dak encem tu bersilat..huhuhu

lionteen said...

bertuah la dpt bf tau silat..
hehe..

time yana kawen,suh la die silat jgk..
wat prsmbhn tuk yana..hahaha

riBEna said...

zra reti taekwndo jek
tu pon terbantut..sbb pemalas nk g blatih
hahahahaha
nti zra taekwndo time sis kawen nak? ahahahak;

HonEyBuNNy said...

Ip man??wahhh..suka la tgk cita tu..ip man 2 pn best kan...

embun d tengah malam said...

u suruh kwn i yg nama fecry tu..

dia selalu silat pengantin..hhehehhee

meo_koneciwa(keciwa) said...

frustnye tak masuk dlm senarai ton 10 lelaki hot cik yana.

sy cume tau tau cartooon art je :(

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

wow...saya nak volunteer jadi boleh???
tapi saya belajar silambam...tali pinggang hitam jenama crocodile tau...boleh? boleh? boleh?hehehe

^_^

sasha* said...

haha tunang i tumbuk org yg suka carik gaduh pandai la kot haha badan je kecik tp kuat tu :P

y@n@ M!B said...

:ASAM KEPING:
ek..huhu tq² =p

y@n@ M!B said...

:lionteen:
mcm mana tuh pengantin silat utk pengantin..hahaha~

y@n@ M!B said...

:riBEna:
aaa oke gak tu ada taekwando..xpnh tgk lg org ks taekwando kt pengantin..hehe~

y@n@ M!B said...

:HonEyBuNNy:
tau xpe..dah la dia pun ensem..awww ^_^

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam:
dia pn ada silat gak???hehe hebat²

y@n@ M!B said...

:meo_koneciwa(keciwa):
kartun art pun hot pe..janji ada 'art' tuh..huhhuhu~

y@n@ M!B said...

:KEMBARA KERTAS KOSONG:
haha buleh buleh buleh..baru meriah kenduri..ngee~ =p

y@n@ M!B said...

:sasha*:
woo tu bahye tuh..kecik² cili padi..hehe~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alamak....dulu nak masuk teakwando...
ayah lak tak kasi join kat skolah

y@n@ M!B said...

:✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
dia riso kut anak dara dia yg gebu xjd gebu dah..abes terebang perabot kt rmh..huhuhu~

niesz said...

hihi..sumthing new yg niesz tau..sblm ni xpnh amik pusing pon sal silat nie..

Mr feckry said...

lu kawen nanti gua silat ek

y@n@ M!B said...

:niesz :
ek?haha...

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
aaa bereh²...apis pun dah intro u buleh silat..ngee~ =p

░♥si lampu neon♥░ said...

lelaki yang pandai bersilat kan encem

y@n@ M!B said...

:░♥si lampu neon♥░:
haha btol³ =p

POSH76 said...

lelaki kalu pandai marshall art baru er jantan....tp kalu tak pandai pun at least as a protector pun jadila..hehe

y@n@ M!B said...

:POSH76:
yezzer btol tu sis...hoho..baru lah rasa selamat gitu ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015