Apr 2, 2010

Ramai yang Sedih


Since aku tak kerja hari ni,
makanya aku bangun agak lambat (tapi still waktu pagi).

Lepas mandi je aku terus online...
Macam biasalah kalau online je mesti buka emel, facebook dan blog...
Tu lah 3 benda utama yang aku dahulukan...hehe..rasa tak lengkap beb hidup kalau tak usha tiga web ni dalam sehari ^_^


Mula-mula online facebook, dah nampak post ni







Terkejut oke...



Then buka blog pula....pehhhh...Ramai yang buat entry tribute to Din Beramboi...








Walaupun aku ni bukanlah peminat Din Beramboi tapi aku kenal siapa beliau (siapalah yang tak kenal Din Beramboi weeyyyy). 
Aku pernah lihat Allahyarham di rancangan Spontan..
Pehhhh sakit beb prot tengok dia buat lawak...
Dengan gaya yang bersahaja tapi prot ni geli toksah cakap la macam mana...
Ketawa sampai terasa nak terbelit tali pusat aku....wahahahaha...^_^




Oke saja melawak ceriakan hati yang duka...
Kalau tengok pada entry2 peminat2 Din Beramboi ni, semua luahkan rasa sedih sebab Din Beramboi telah banyak menceriakan orang di waktu pagi (radio ERA).
Aku paham perasaan mereka sebab aku pendengar Hitz Morning Crew. 
Tension beb pagi2 drive dengan jalan jem lagi..
Hanya radio yang dapat hiburkan kami..
Walaupun gelak sorang2 dalam kereta...
So what??janji happy sudaaaa...




Tapi sekarang Din Beramboi tiada...
Ada ke orang yang boleh ganti Allahyarham?? (-_-)




erm..sekarang memang ramai orang yang hebat-hebat pergi meninggalkan kita...
Mungkin itu dugaan bagi yang masih hidup...
Live must go on...
Diharap keluarga Din Beramboi tabah...
Kami peminat beliau akan menghadiah Al-Fatihah buatnya kerana
hanya itu yang kami mampu lakukan sebagai peminat....



Al- Fatihah~










p/s: Pesal tulisan kat blog aku ni halussss sangat eh??hadoii sakit lak mata aku membaca..cane nak edit font??grrrr~



7 comments:

embun d tengah malam said...

al fatihah..so sad

rAy jR...@...Aliff said...

he's d best........al fatihah....

aleena said...

ajal maut ketentuan tuhan..al-fatihah..

Mr feckry said...

beruntung din meninggal hari jumaat

lionteen said...

al-fatihah tuk arwah

meo jahat said...

tambah sikit... tp sy lg minat blogger kegemaran ramai, cik yana. huhuhuhu :p

meo beramboi said...

sy peminat din beramboi sjk lecik dulu... dgr kat THR...

erm... al fatihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015