Apr 15, 2010

Memang Best Dapat Kawan-kawan yang Sporting dan Hensem...!

HAHAHAHAHAHAHA~

Sangat teruja bila pembuka bicara didahulukan dengan gelak ketawa...
kenapa???

sebab tajuk tu memang tak menahannnnnn...HOHOHOHO~


Dalam entry aku yang INI
dan yang INI
aku ada menceritakan bagaimana kawan menjadi 'lawan'...??erk~


WALAUPUNNNNN ada sorang je perempuan,
mesti korang ingat kawan-kawan aku yang semuanya hensem-hensem tu
asek kenakan aku je kan....??


ouh tidak tidak...no no no no...and a big NO!!
aku juga bisa menjadi papparazi berjaya walaupun
hanya bergerak secara solo...MIAHAHAHAHA~ *evil lough*


Aku tidak memerlukan DSLR untuk menjadi papparazi yang hebat,
camera BB pun dah memadai...
Jum kita lihat siapa yang KENAAAAAA....lalalalalalalala~








:: Contestant pertama dipegang oleh en. An, selaku ex-PA aku...kuang3~ ::


dia ni nampak je alim, pendiam...
topeng je tu...huahuahua~
suka nau nyakat aku..hehh~
saya report kat tunang hang tau laaa...
haaaa...takuttttt!

lalalalalalalala~































:: Contestant kedua dipegang oleh en. Zam, selaku ex-driver aku...kuang3~ ::


Juga dikenali sebagai mistery man...
misteri lah sangat kannn...MIAHAHAHAHA~
dia hutang 28 lagu sempena besday dia bulan 2 hari tu,
tapi sebab aku mintak izin nak publish gambar dia tido kat sini,
terus dia claim hutang tu dah expired...hehhh~

takpe2...akan saya cari hutang lain untuk anda langsaikan...muehehehe~






















pandai dia tido tutup muka dengan topi..hek3~

Memang susah oke nak snap pics driver nih...
Sebab tugas dia ialah sebagai driver,
so kalau tengah drive dia tido,
confirm la semua orang dalam kereta akan turut 'tido' sama...
mungkin tak bangun-bangun dah kut...ish3~ (-_-")









:: Contestant ketiga dipegang oleh en. Adilin, selaku ex-co-pilot aku...weeeeee~ ::


oke sedikit pengenalan mengenai jejaka paling hensem nih...HAHAHAHAHA~

orangnya kecil (kurus), comel je (tapi umo dah tua..wek2!),
merupakan JUARA tidur di kalangan kami...WOW!!
memang hebat! ^_^

aweknya bernama Syikin (err betol ke eja??),
dia sangat sayang awek dia sebab
hari2 aku nampak dia gayut dengan awek dia...
*tak panas ke telinga bang??hehh*

Jadi gambar ni saya pileh yang paling sempoi,
ada banyak gambar sebenarnya,
saya malas nak edit tutop2 mata semua,
jadi pilih gambar yang memang tak nampak mata (saja dengki sebenarnya..huhuhu~).





















TERBAEKKKKKKK!!!~  \(^_^)/







motif??
saja suka-suka...
mengimbau nostalgia lalu..ewah! =p
tiada niat nak malukan sesiapa...
lagipun piccas2 ni ada permission oke..
bukan main redah je nak publish muka orang..lalalala~


Sekarang aku dah tidak bekerja dengan mereka,
sebab tu setiap title ada 'ex'....
kadang2 ada juga sms tanya kabar,
gosip2....?? apakah?? huhuhuhuhu~


Hopefully akan datang aku akan jumpa rakan2 seperti mereka lagi....
*tiba2 macam agak sentimental...Tsk Y__Y* apakah?







10 comments:

Mr feckry said...

lu memang suke amek gamabr orang tido ek

POSH76 said...

kan dah kantoi...dasat tul mamarazzi ni hehe

embun d tengah malam said...

iskk...terkantoi

y@n@ M!B said...

:Mr feckry :
aah suka sgt..hehe..

y@n@ M!B said...

:POSH76:
:embun d tengah malam:
hehe shhhhh...^_^

Sharinginfoz said...

kawan sporting memang seronok sangat

lionteen said...

haha..
atoi..
pic last skali klaka..
ni mamarazi terbek punye..
hehe

y@n@ M!B said...

:Sharinginfoz:
betol3 ^_^


::lionteen:
tgh bosan time tu..tgk lak dia tido gitu..hehe..aktiviti hilangkan bosan dlm kete tu ^_^

dRivEr said...

Saye nk request la cik yana. cite la pasal puaka...dh xde puaka skang ni, tu yg x best.tuan dia dh balik seberang laut

y@n@ M!B said...

:dRivEr:
ciss mmg siot je kn en driver nih..hehh..
nnt la ada ms sok saya cite psl puaka..tp tlg send jugak gbr tpt2 puaka korang yeh..br syokk cite..lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015