Apr 12, 2010

Harap-harap Tulisan Makin Jelas




Before ni memang aku ada komplen tulisan kat blog kecik sangat...
Biasanya visitors yang akan komplen...hahaha...
Tak kesah la as long as aku bahagia dengan blog aku...




Kalau takat nak edit font je memang aku tak reti...sumpah tak reti!
Sebab aku bukan la celik IT sangat...
takat edit coding sikit2 tu boleh laaaaa....
Lagipun takde masa la pulak nak mengadap PC sepanjang hari...adeh~
so untuk memudahkan kerja dan tidak serabutkan kepala, 
tukar je template terosssss...yeeehhaaa~



Biasanya bila dah bosan dengan template lama baru tukar...
aku suka je dengan template lama...
tak bosan...suka sangat!! ^_^
cuma tang tulisan tu aku frust sket...hehhh~
bikin panasssss je (baca ikut nada cite rempit...lalalala~)




Cara penulisan pun mungkin akan diubah...
before ni tulis macam nak buat karangan SPM...
maybe bila semua ayat dimulakan dari tepi pun oke...
lagi mudah baca dan faham....






mungkin...







JANJI AKU SUKA!!wahahahahaha~ *waklu*






oke nak pergi goreng ayam crispy and nugget...papai~












P/S:    tadi one of my subcon call..tanya kabar..lama tak ketemu katanya...windu kat aku la tu..hek3 *pasan!*  aku juga windu dgn korang weyyy..nnt aku akan usaha adakan satu trip melawat korang kat Sabah k...tapi kena tunggu projek siap, make sure sume ada kat KK..senang nak gi jalan2 ramai2...lalalalalala~


10 comments:

embun d tengah malam said...

nak jugak..lapar ni

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam :
ololo ciannye..gi bli kt warta tuh..hek3~ =p

JS said...

jelas jer..nampak2..hee

p/s: dh 5 kali p warta..kah2..

lionteen said...

lionteen pun se nk tkr la layout..
da bosan da..
tp..
se mls lak..
hehe

y@n@ M!B said...

:JS :
bagos2 klu nmpk..hee~

eleh org tak terkira brapa kali gi warta tu..wek2!

y@n@ M!B said...

:lionteen:
hep..jgn malas2..pi tkr cepat!! ^_^

POSH76 said...

font tu sekiut tuannya blogger...hehe

y@n@ M!B said...

:POSH76:
hikhikhik..yola tu sis~

meo_peminat misterious said...

xkira font ape, peminat misteri tetap nk baca

y@n@ M!B said...

:meo_peminat misterious:
wah terharu sungguh beta dgn kata2 tn hamba..hik3 ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015