Apr 26, 2010

Pengalaman Mencari Barang Hantaran

Whhooppssss!

surprise..surprise...surprise...

Susah oke preparation untuk kawen ni...
jangan kata nikah,
nak tunang pun kena ada preparation maaaa...
Rasa nak tercabut dah tapak kaki
berjalan tengah² ibu kota,
dengan cuaca terik bagai nak buat tinted je muka ni kannnnnn....
























Serbu SSF kat area Sogo tu..
park kereta punye la jaohhhhhhh...kat belakang bangunan MARA tu..
then jalan kaki sampai ke SSF yang letaknya dalam 20 minit perjalanan (guna kaki)
nasib tempat dia memang menarik...
banyak benda boleh tengok...
siap amek gambar lagi dalam kedai...huhuhu~











:: Shitah and Padi ::

















 :: Shitah, Padi,Aku and Elly ::
















 :: Aku, Shitah, Padi and Dian ::












 :: Rasanya tak perlu kut kasi hantaran buku... lalalala~ ::














Bila dah letih glerrrr berjalan haruslah singgah food court kat dalam Sogo tu
rehatkan kaki dan basahkan tekak...aahhhhhh~










 :: Padi, Elly and Shitah ::
















 :: ex GKSB siottt.. Shitah, Dian dan Saya ::













err sebenarnya aku ni tak lebih dari pelakon tambahan atau
sesiapa yang bekerja di belakang tabir
bagi pembikinan sesuatu filem...
wah begitu sekali metafora kisah aku..
siapa yang lahir tahun 86 dan ke atas memang ada belajar sastera
dalam subjek BM masa form 4 and form 5...*tiba²*



The truth.....


Aku ni duk teman ex-officemate aku ni laaaaaaaa si Elly tu..
dia nak tunang bulan 7 ni...
pehtu dia ni rajen nau la nak deco hantaran sendiri...
so kena la beli barang² untuk deco² hantaran ni kan...hehhh~
orang² rajin je mampu deco² ni...
aku sok cari sponsor je...
tak kose oke nak mengadap segala macam ribbon², manik², polisterin, dulang² and
sume jadah hiasan la untuk jadikan hantaran tu...hehehe~


Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
aku enjoy hari ni...
walaupun tapak kaki aku memang dah menjerit² mintak reflexology,
hati aku puas!
sebab??
dapat jumpa membe²..
my lovely lovely ex-officemates!! weeeee~ \(^_^)/
Except for Dian...
aku baru berkenalan dengan dia semalam,
so nice to meet you dear ^_^


Terima kasih bawa saya jalan² dihujung minggu,
saya memang sangat bosan duk rumah pon..huhuhu~
and terima kasih juga invite saya untuk celebrate besday Dian..
kek chocolate indulgence from secret recipe memang mabelessssss~



Tak sabar tunggu next event dengan korang... ^_^









P/S:   Tak payah la korang excited nau ingat aku nak kawen..lambat lagi oke...tengah tunggu anak raja yang hensem masuk minang macam dalam cerita cinderella tu *itu macam doa..Amin~*  =p

P/S:    Pada yang tengah nak cari barangan hantaran tu aku suggest korang pi je la Nilai 3 instead of pi SSF ni..mahal oke..tak pun pi je Semua house, banyak choice and reasonable price...
Selamat menghabiskan duit! lalalala~

16 comments:

meo188 said...

erm... hantaran cik yana berape ye?

embun d tengah malam said...

u kawin jgn lupa dijemput..hehhehe

y@n@ M!B said...

:meo188:
entah la..tak pernah pk pun lagi..huhuhu~




:embun d tengah malam:
insyaAllah..keep in touch oke..^_^

Kojack de Alloohaa said...

laaaa...ingtkan hang..congrats to elly..woohhooo..!!

Lya Colours said...

haha igt ko yg nk kawen
xpe at least ade experience teman2 org kan
nnt wat sendiri pny plak

y@n@ M!B said...

:Kojack de Alloohaa:
aku lambat lagi la pulokk..huhu~




:Lya Colours :
tu la experience tu penting..pasni dah tau nak cari kat mana barang2 tu..^_^

lionteen said...

igt yana yg nk tunang da...
yana bile lg?
hehe

y@n@ M!B said...

:lionteen :
ehem2..ada keje stabil sok baru leh pk..hehe~

JULYA said...

betul3...saya pernah menjebakkan diri untuk buat satu dulang for sister of my friend.hanitu pun amek masa 2hari baru siap...gile kan.tp lepas 2 dah pandai.sebab masa dia tunang

░♥si lampu neon♥░ said...

tapak kaki ko ade mulut ek, leh jerit2 plak haha

y@n@ M!B said...

:JULYA :
huyoo 1 dulang pn 2 hari br siap??ish3..xsempt nak dating cemtu..huhu~

y@n@ M!B said...

:░♥si lampu neon♥░:
kaki aku jerit sampai otak aku je leh paham..org len xdgr..haha~ =p

fadhilah said...

hahahaha! mmg letih giler aritu. pastu balik umah leh lak layan citer The Fall, sampai abes citer tu pun padi x paham.baik la tido cam elly ngan dian.

y@n@ M!B said...

:fadhilah:
eh dian tido rmh korg mlm tu?haha..
sempt layan cite.glerr kental!! =p

embun d tengah malam said...

ok i sent

syahira ariff said...

jgn lupa pst gmba masa tunang nanti ea
=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015