Apr 11, 2010

Pizza Teksi Kuning



Atau dalam bahasa BUKAN kebangsaan disebut, Yellow Cab Pizza.....lalalalalala~


















Baru pertama kali merasa pizza Yellow Cab ni..Marvelous bebeh!! dan sangat sangat sangat mengenyangkan....fuuhhhh...





Outlet yang aku tau ada di KL (area Sogo tapi tak ingat belah mana..ish3~) dan Ampang (Ampang Point). 


Aku tak pernah sampai lagi outletnya sebab cousin aku lebih suka delivery, makan kat rumah je..Selesa sikit...eh bukan sikit, banyak kut selesanya.. Boleh makan sambil duduk dengan kaki dua-dua melunjur ke depan atau sambil baring tengok tv atau berborak-borak dengan sangat kuat..hohoho~






:: Cute kan motor for delivery ni...I loike!! wweewwiitt~ err kazen aku ni memang pantang nampak camera..hehh (-_-") ::






:: Packaging for pizza...semua nak tema yellow juga, dah nama pun Yellow Cab...huhu~ ::








:: Pizza Pepperoni..ada banyak lagi jenis pizza yang kitorang beli time ni, tapi aku malas nak snap pics..huhu..kalau korang rasa nak order amek je la no fon kat gambar motor tu kan...call sendiri..haha...tapi make sure korang duk dekat dengan outlet yang ada la...lalalalala~ ::












9 comments:

meow kucing said...

wah, pizza best nie.

tp ingtkan cab = teksi.

ni scooter lak

embun d tengah malam said...

suka la motor tu

y@n@ M!B said...

:meow kucing:
mhl sgt kut modal nk delivered guna teksi..tu guna moto je..hehe~

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam :
hehe cute kn ^_^

POSH76 said...

wah tak pernah dgr nama pizza ni...cam bess ajer harus gi ni

thanks for the review...hehe

y@n@ M!B said...

:POSH76:
yeahh mmg wajib try..huhu~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kecik utk 0rg2 tua.

yg kanak2 cam aii ni 0ke je :P

ct odah said...

wah2...dah tuka la...bt ai jeles ok..hehehe

ct odah said...

wah2...dah tuka la...bt ai jeles ok..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015