Apr 6, 2010

Magic di Facebook

Saja nak berkongsi benda menarik yang aku dapat dari facebook hari ni...
korang pun mesti excited punye lah...
CONFIRM!! lalalalala~ ^_^

oke oke mari kita mulakan acara magic2 ni....bersedia.....

oke korang mesti ada keyboard kan?? *apakah soalan tu??*
oke mula mula log in kat facebook dulu *duhh~*


pehtu letak jari-jari anda di keyboard..
seperti ala ala hendak menaip..
kalau tak faham sila rujuk gambar...hohohoho~



:: gugel alwayz da bezz ::



pehtu......

korang follow instruction ni oke....

on your keyboard: up, up, down, down, left, right, left, right, b, a, Enter, right-click.


Lepas tu.....

korang akan dapati ada bulat2 yang sangat cantik macam warna pelangi akan keluar...
sangat menarik, tertarik, tercantik....
wow wow woweeeee~  hohohoho~ ^_^



:: Nampak tak bulat-bulat yang macam kaler pelangi tu??bukan bulatan yang kaler merah tu, itu status saya..huhuhu~ ^_^ ::




Kalau uols dah berjaya buat benda ni,
post la ayat di bawah pada status uols pula, macam yang aku buat tu...
sebarkan kat semua orang...


Facebook magic....on your keyboard: up, up, down, down, left, right, left, right, b, a, Enter, right-click. Circles will appear!! If it works, copy it to your status... :-)




motif?? saja suka2..
taknak sebarkan pun takpe...
takde orang nak rotan oke...lalalala~

Peace! \/(^_^)










p/s: Orang lain bekerja, tapi aku berholiday at Kuantan sekarang...jeles tak?? MUAHAHAHAHA~



18 comments:

POSH76 said...

bessnyer gi holiday yer....cam bess jer ajaran hang ni....nak terai ler jadi tak jadi belakang kira hehe

Sharinginfoz said...

tak nak cuba macam pelik aja.... anyway thanks for sharing

Duit Tak Keluar, Akaun Potong

iphone atau I love u???

embun d tengah malam said...

i nk rotan u lah..

y@n@ M!B said...

:POSH76:
huhu mmg best...
kompem jd nyerr...hehe =)

y@n@ M!B said...

:Sharinginfoz:
up to u dear...i x rotan nyerrr..hohoho~

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam:
haip haip not allowed (-_-")

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nice2. nnt nak cube =)

yonna said...

dah penah try dah.masa last year hihi. mmg jadi. comel je benda tu gerak2 :D

meo jahat said...

comelnye tgn....

lionteen said...

nk try la..hehe

y@n@ M!B said...

:yonna:
advanced la u..I br tau hr tu..huhuhu~

y@n@ M!B said...

:meo jahat:
sy pun xtau la tu tgn sapa..model kut, tu comey..hehu~

y@n@ M!B said...

:lionteen :
try jgn x try =)

riBEna said...

dah try byk kali
xjadiiiiiiiiiiiiiiiiii sis
sob3
hehehe

y@n@ M!B said...

:riBEna:
haha..ntah la dik oii..sis wat jd je..hehe..

FiEyN Jaafar said...

alamak,xjadik lorhh=(

y@n@ M!B said...

:FiEyN Jaafar:
hehe yeke? cuba la lg..xpun dh xde function tu..ngee =p

Cahya Mata said...

npe xjadik?
dah cb myk kali loo..hehe..
how come maa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015