Apr 19, 2010

Aku yang Ketagih......

Macam biasa hari² aku akan menziarah, membaca, komen² semua
update² dari blog rakan²...
atau mana² blog yang aku rasa menarik...


Sampai je kat blog LUMUT
aku nampak sesuatu yang best! hihihi~





75%How Addicted to Blogging Are You?


Aku main jawab je soklan² yang diberi...
Last² keluar result macam ni...hahaha..
tak bajet pun result macam ni sebab blog aku ni
takdela femes macam LUMUT
Tapi dia cuma dapat 71% je....???
hehhh tipu ni...huhuhu~


Addicted sangat ke aku dengan blogging??ish3~  \/(^_^)








P/S:   Tiba² rasa nervous lak nak interview esok..hehh...walaupun dah study pasal solar sistem tapi still risau. Takut aku tak dapat bagi jawapan yang menarik bila interviewer tu tanya soalan cepumas..contoh, "kenapa kami kena ambil kamu bekerja dengan kami??"
huuwaaaa!! eellpppp~ T__T


13 comments:

Mr feckry said...

relax je intervieu, yang penting lu tak gagap

mindbreaking said...

i'm addicted too..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gudluck babe :)

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
huhu nervous glerr..@_@



:mindbreaking:
gud..gud ^_^



:miss lolly a.k.a luvfareda:
tq babe =)

lionteen said...

nk try jgk la..
hehe..

gud luck yek esk..

embun d tengah malam said...

gud luck k...addicted boleh tahan juga la u..hehehhe

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

malamni prepare apa yg patut okeh...gud luk:)

dimulakan dengan bismillah...disudahi dengan alhamdulillah..(sambil nyanyi) he3

JULYA said...

yana..saya ada jawapan untuk soalan interviewer 2. awak cakap la dats y encik kene ambil saya. baru encik tahu kelebihan dan kelemahan saya..hehe. juz joke. papepun wish u gud luck k.

ismadiah said...

wish u all the bess for the interview tu yer....hehe

y@n@ M!B said...

tenkiu2 for ur wish u guys..isk terharu..^_^

Kojack de Alloohaa said...

hahaha..bgusla tu..apdet slalu kan..ak ni asyik biar bersawang ja..ish3

y@n@ M!B said...

:Kojack de Alloohaa:
silalah berubah..huhu~

rAy jR...@...Aliff said...

uitsss..best dowh...hahaha..mak aiii...travel is so much fun..lebey2 lgi dlm kmpung2..aishhh...rindu2..kekeke...

erkkktoilet itu mmg superb & selesa..kakakaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015