Feb 16, 2010

Bila kawan menjadi L.A.W.A.N

Musim perayaan ni mesti ramai yang cuti..Selalunya bila cuti tak ramai yang online..Jadi tiada masalah kut kalau aku nak post entry yang hot and spicy sebab confirm tak ramai yang baca..hahaha...boleh tak camtu? ngee~

Kalau musim perayaan mestilah akan ada cuti umum..Tapi buruh paksaan macam aku ni tiada cuti. Waktu bekerja aku 24 jam, 7 hari seminggu..Gaji dalam rm300 je sebulan...silalah kasihani aku...sob3~ T__T

Bila dah bekerja terlalu lama, badan pun jadi letih. Bila badan letih, mata pun mesti ikut letih. Jadi bila mata sudah letih...apa kita nak buat??? ofkos la kita tido...ish3~ soklan budak tadika je tu tak kan tak tahu...huhuhu~

Tapi paling TAK BEST bila kita sudah feel nak lena, sambil bermimpi putera katak yang bakal menjadi putera raja yang sangat hensem (macam jacob..awwww~), ada pula gangguan makhluk2 yang sangat kejam! Siapa makhluk2 itu???haaaaaa...itu lah orang2 yang kusangkakan kawan, tapi rupanya telah menconteng arang ke mukaku...In English we say, "they have drop my water face"  (-_-")


..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..








aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...malu oke!! jadi untuk menjaga my water face, gambar terpaksa dikaburkan (tapi still jelas muka huduh aku time tido..huakakaka~). Oke fine...gelak lah! aku tak marah, tapi kalo korang duk depan aku kompem kena tendang...hiarrgghhh..dush2!!

Sampai hati korang amek gambar saya macam ni..sob3~ T_T  Kalo amek gambar rupa macam sleeping beauty oke gak...ish..camni la kawan...takmo lanje korang seafood...fadan muka..HUH! (~_~)

Ikutkan ati nak je aku publish gambar kawan2 aku yang telah drop my water face kt sini..semua ada gambar time tido oke..hahahaha..jadi lepas ni masing2 be extra careful bila nak tido dalam kete sebab papparazzi ada di mana2...tambah2 si Zam tuh ada DSLR..lobang idung pun nampak dengan jelas, terang dan nyata oke...huhuhu~




p/s: Clutch kete rosak la plak..Time2 cina raya ni kedai kompem aa tutop..adeh la..Tu la bos, sapa soh bli kete satu je...kalo sok kedai tak bukak gak, terpaksa cari kete sewa nak pergi Sempoerna (-_-)



20 comments:

dodonut said...

lena nya kamu tdo..sampai xsedarkan diri yek

y@n@ M!B said...

:dodonut:
letih sbb mlm tu tido lmbt..pehtu pepg dah kuar msk site..huhu

riBEna said...

alalala
tomei pe kak yana tdo
nape d kaburkan?
kabur kan air liur meleleh2 ke kak?
hahahahah!
gurau3

y@n@ M!B said...

:riBEna :
ahahaha..air liur tu jgn disebut2 ye..sy ni pembersih orangnya..(-_-")

meo188 said...

baby manelah yang tengah tido tue? huhuhuhu...

kwn2 gurau2 je... mrk selesa dgn yana lah tue & yana sportingkn... mrk berani buat cenggitu...

:)

y@n@ M!B said...

:meo188:
haha..sy tau dorg gurau2 sbb sy pn suka amek gbr dorang time dorang tido..hehe~

Ah Fatt said...

aku perasan ada liur jatuh
aha

y@n@ M!B said...

:Ah Fatt :
cissss baek sket ye..tu cahaya tuh..huhu

POSH76 said...

mana huduh cumil jer tido cam baby hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

huhu sabau je laa heheh

lionteen said...

ok la tu..
comey je muke time yana tito..
hehe

fadhilah said...

yana, bila mau balik semenanjung ma?
manyak nak gosip nih,ihiks!

lelaki misteri said...

bila kawan menjadi kawen?

y@n@ M!B said...

:POSH76:
baby??ouh maseh la amek ati sy..huhuhu

y@n@ M!B said...

:░♥si lampu neon♥░:
tu la naseb kwn2 ;p

y@n@ M!B said...

:lionteen:
ada satu gbr huduh glerr..malu nk letak..hahaha

y@n@ M!B said...

:fadhilah:
12 march sy balik..nnt kita jumpa gosip2 ye..windu sama kamoo..mmuaxx2! (*.*)

y@n@ M!B said...

:lelaki misteri:
err tu adalah misteri..huhuhu

pauhputik said...

huh ingatkan apa tadi

upenya member amik gambar je

miahahahahha

y@n@ M!B said...

:pauhputik:
haha..title kena aa hot and spicy ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015