Mar 25, 2010

Meneruskan Tradisi Menghiburkan Hanya Dengan Berblogging


Masa mula-mula aku start blogging tahun lepas (tak ingat exact date), selalu dapat award lah, tag lah...dan baru2 ni contest lah, gift lah *cuba kira ada berapa perkataan 'lah'..huhuhu..*  Ramai juga kawan2 yang aku jumpa walaupun hanya di alam maya, tapi rasa macam dah mesra gitu sebab selalu mengikuti perkembangan mereka di blog. Apa yang ditulis, suka, duka, pahit, manis semua ada lah..ewah...tiba2 sentimental di hari Khamis....huhuhu~



"There are more to do than just blogging"


ya! aku pernah menulis tentang ni sebelum ni ^_^

 

Jadi sejak dua menjak ni, aku dapat penghargaan untuk menerima award yang agak berprestij sebab orang yang memberi merupakan orang-orang yang berprestij juga (bodek ni..ngee~). Belog mereka very-the-fantastic, bombastic, elastic..eh eh..terlebeyy sudaaa...huhuhu~





1st award from Cik Ribena atau dalam bahasa melayunya cik Anggur..hehe...mungkin dia penggemar Ribena sebab tu dia sweet  ^_^












2nd award is from Sis Posh ...belog sis ni sempoi je.. Aku selalu gak terpengaruh kalau sis posh cite pasal food ke, jalan2..ish3...bahye2 \/(^_^)






THANK YOU SO MUCH!!

Saya sangat sangat sangat sangat *oke sangat kuasa infinti* suka dengan award2 anda...chantekkk ouh! weewiitt!! (*.*)




So bagi memeriahkan lagi situasi, aku minta dan bukan berharap agar semua yang di'TAG' ambil award2 kat atas ni (pilih salah satu je oke! sebab orang tamak selalu rugi..lalala~ ), tepek lah pada blog uols pula...then tag lah sesiapa sahaja rakan2 uols yang uols rasa deserve to have these awards \(^_^)/



1. Adek
2. Iza (my beloved cousin)
3.
Mcd 
4. Su
5. PakcikDot
6.
Dayah
7.
Ribena
8. Meo188


Cukup la lapan kan...sebab no favvy aku tuh...lalalala~ ^_^



Oke adalah satu kesalahan jika meng-update blog semasa waktu bekerja (office hour), tapi jari2 aku memerlukan senaman. Diharap orang-orang berkenaan paham dengan masalah aku....huhuhu~ papai~ \/(^_^)








p/s: Bos takde hari ni, pi Sandakan ada meeting tapak dengan JKR...ramai orang opis terlibat, so opis agak sunyi, ada 3 orang je nih..siap buat slumberr party lagi kaoooo...huakakaka.. *patot la ko boleh update blog yana oiii..sengal je...report kat bos kangggg...haaaaa...takutttt!!*   MUAHAHAHA~ (-_-")


17 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

amboi2..senaman jari jemari yer...huhu..yana ader citer hot lg pasal kt opis ni tau..cik s** jd lg mcm ari tu tau..tp kitorg xtgok pn.

dRivEr said...

x leh jejak kaki kt sabah dh keee, siaaaan....ehhem2

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
hehe..su amek taw award tu..nnt bila2 kita hang out lg gosip2 ye..weee~

y@n@ M!B said...

:dRivEr:
haip haip..korang ni bkn ada meeting ke skrg..ngelat ni..ish3..

dotblogspotdotkom said...

huhuhu TQ my fren... bagi TAG tu.... berbesar hati sungguh pakcik menerimanye....

nanti2 pakcik buat ye... huhuhu maklong le la nih btl2 bz..huhuhuhu

POSH76 said...

u deserve it hehe

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
jgn lupe amek ye pakcek..=)

y@n@ M!B said...

:POSH76:
thanks sis! ^_^

embun d tengah malam said...

bak no bos ..nk report ni..hahahha

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam :
cettt..kureng asamboii ;p

Ariey said...

hai yana..dh lama x dtg melawat..

y@n@ M!B said...

:Ariey:
hai ariey..tu la..long time no see =)

Erieq said...

nie semua menaikkan semangat nak ber blog..

rAy jR...@...Aliff said...

hehehe..so amacam?..best x blogging?..hehehe

y@n@ M!B said...

:Erieq:
betol3 ^_^

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff :
best sgt3..addicted sudaaa...huhu

meo188&yana_suke_no_8 said...

slm... sy dah tepek award ni kat blog.

Tq... my favorite no. is also 8.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015