Mar 17, 2010

Zaman Belajar Memang Terbaikkkkk!~

:: Menikmati saat2 kegemilangan..hep..hep..horraayyyyy!~ \(^_^)/ ::




:: ewah..nak jugakkkkkkkkkk~ (^_^) ::










:: (gambar besar) -With his mom ++ (gambar comel)- olololo..ayunya lah kami duduk bersimpuh macam ada lagu Tentang Kita nyanyian Peter Pan sebagai background music time ni...lalalalala~ \/(^_^) ::





:: Bersantai adalah hobi mereka..weeeee~ ::








Hari ni konvo dak encem...err encem sangatkah beliau???MIAHAHAHA~ 





TAHNIAH pada semua para graduan JKE atau dalam istilah kamus dewan versi Politeknik Shah Alam atau PSAAS disebut sebagai Jabatan Kejuruteraan Elektrik.


Ni je gambar yang aku ambil. DSLR tiada, jadi mood untuk ambil gambar kurenggg (agak poyo di situ)~ (~_~)





Sedikit nasihat pada sesiapa yang nak konvo, janganlah ada niat tidak mahu hadir ke majlis konvokesyen hanya kerana sijil anda tidak begitu tinggi (bawah dari Degree), CGPA tidak berapa baik, bergaduh dengan kawan-kawan, tidak suka dengan tempat belajar atau apa sahaja masalah yang remeh temeh. 




Sesungguhnya majlis konvokesyen ni adalah satu majlis yang tersangat istimewa bagi semua pelajar universiti. Tidak kira la anda dah banyak kali konvo (maklum ler rajin sangat belajar daripada sijil sampai PHd), tapi setiap majlis tu ada bezanya walaupun anda belajar di Universiti yang sama. Lain sijil ofkos la perasaannya berbeza dari segi memakai jubah (robe), berjumpa kawan-kawan, naik pentas untuk ambil sijil, ambil2 gambar dan banyak lagi perkara-perkara menarik semasa majlis konvokesyen.







Sekian sahaja karangan nasihat syahdu dari laman blogspot yanamib! Nite2~








p/s: Aku ada berniat untuk sambung lagi belajar memandangkan aku lebih suka lihat pada masa depan iaitu perasaan apabila sudah habis belajar dan sijil yang akan dikuasai...huhuhuhu~  Tetapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jiwa pemalas kental ini lebih sukakan kerjayanya dan matawang yang masuk setiap bulan...hek3~ \/(^_^)


14 comments:

aleena said...

ahaah nanti bile da tua mesti akan miss sgt moment time study muda remaja gitu:)

tetiba rasa semangat nak study datang..ahakss

embun d tengah malam said...

congrat pada yg terlibat

rAy jR...@...Aliff said...

p smbung blajaQ wei..hahaha

POSH76 said...

zaman ni mmg bess....enjoy walaupun stresss....tak yah nak pikir apa...u r still young kalu nak further study....hehe

dodonut said...

oho..ni la keje ko mlm td..kate dok edit gmbr..

y@n@ M!B said...

:aleena:
yeahh semgt! chayouk2! ;p

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam:
masehh (jwb on behalf) =)

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff :
adeh..lemah otak tiba2 ;p

y@n@ M!B said...

:POSH76:
mmg enjoy bangattt! \(^_^)/

y@n@ M!B said...

:dodonut:
hahaha...aah ni lah keje aku semlm..hee~

riBEna said...

tahniah3
huhuhu~

y@n@ M!B said...

:riBEna:
tq3 =)

meo_cubit_yana said...

erm... the best day our life... i agree!

nisa surihani said...

hehe, sy pom psa gak, bru konvo julai lepas, hehe, xsangke jumpa senior kat blog.hihi,papepun tahniah,wlupun dah lame

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015