Mar 2, 2010

Helmet Luar Biasa


Hullaweyy memang dah bersawang blog nih. Bukan takat bersawang, segala macam mambang dan puaka juga ada tersinggah kat blog aku nih...huhuhuhu~


Assalamualaikum kawan2 blogger sume..apa khabar kalian??cewah..terima kasih pada yang masih sudi menjenguk. Aku ni sejak2 dah jadi buruh paksaan sepenuh masa memang tak sempat langsung nak online, apa lagi nak update blog..ish3~ (-_-)



 :: masehh la Adlin oiii sudi jd model..huhu~ ::



Uols pernah tengok helmet cenggini?? Memang hebat aa orang yang guna helmet nih..yang sepatutnya jadi cermin tu depa pi cat kaler kelabu..Aku pun tak tahu apa tujuan ia dicat..Kalau time hujan tu macam bawa motor pejam mata je la...ish3~ 




 Memang felik2 perangai manusia ni. Mungkin tujuan owner helmet ni hanya untuk bergaya je kut. Tak pun nak jadi night rider atau ghost rider..wallaweyyy...naseb kat sini penguatkuasa undang2 jalan raya tak berapa nak strict sangat. Polis traffic pon sporting abes aa..siap boleh melawak lagi kalau wat roadblock tu...huhuhu~



p/s: Tetiba bos soh aku balik KL minggu ni gak..risokan keselamatan aku katanya..huhuhu..tapi aku tak suka duk opis kat KL nunn sebab kena ngadap muka manager hari2..fenin pale wooo...duk jauh2 ni releks sket pale otak...adeh la..(-_-")











6 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

hai..lame da xtgok blog yana...winduuuu

riBEna said...

patut la lame x update
upenye xsempat
hehehehe~

POSH76 said...

wah gempak ler helmet tu tak pernah tngk...u nak my email addresskan...
isma@gpstech.com.my..

syg tol boss kat u...hehe

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
pasni blk KL leh la update slalu..=)

y@n@ M!B said...

:riBEna :
hehe..tau xpe ;p

y@n@ M!B said...

:POSH76:
helmet bunuh diri ni..huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015