Mar 10, 2010

Normal Brain..Thank God!!

:: Ada sapa2 reti baca film ni?tabik spring aa..huhu~  ::


:: Normal brain..thank GOD! ::
Walaupun eksiden dah seminggu berlalu, tapi kepala aku ni masih sakit berdenyut2...So my parents took me to Hospital Tawakal kat KL tu, wat CT Scan..


:: Ni la rupa machine CT Scan tu..macam gempaq je kan..1st time aku masuk scanner ni..haha..macam takde perkataan lain je nak guna selain 'scanner' \/(^_^) ::


Alhamdulillah after scan doc kata otak aku oke. NO internal injury or bleeding. Scull pun oke...Dia kata advantage aku ni muda sebab senang recover. Otak and tengkorak pun still kuat walaupun terhentak sampai pengsan. erk! Hopefully no long term effect. Aku taknak la kang dah tua sok baru terasa sengsara sakit akibat eksiden ni..adeh la (-_-")

And yang paling best aku dapat MC seminggu!!Dari Isnin hari tu sampai la Jumaat ni...yippieee! \(^_^)/
Tapi cuti2 pun kena duk rmh je..isk..mak aku tak caya aku drive sebab tangan aku tak berapa nak kuat sangat macam super lady...dia suruh aku wat push up and angkat berat sampai ada muscle2 yang HOT....hahahaha~


Otak aku juga makin weng sekarang, pehtu asek lupa je..waaaa..tak suka!! Cepatlah sembuh otak oiiii..Susah tau nak ngorat orang cemni. I kena tunjuk kat jejaka2 hot kat luar tu yang I ni wanita yang super duper cool and smart and independent...ish..oke niat yang tak baik selalunya memang takkan termakbul doa2nya Y__Y


Oke aku tak suka duk rumah sebenarnya..I masih muda, jiwa muda ni sukakan adventure, pengalaman..haha..oke baik saya stop menulis sebelum lebih banyak perkara2 riak dan poyossss dan menjengkelkan keluar dalam blog ni..huhuhu..dah2 pi keje la weyyy...ish3..uols MC gak ke??ngee~ \/(^_^)


p/s: Tetibe rasa windu dengan Sabah...Life kat sana, kerja kat sana, subcon2 yang sporting abessss dan tak lupa juga SO JKR yang sempoi...hehu..bila la dapat karok lagi dengan korang ni kannnn...penat I praktis nyanyi sorang2 kat rumah ni....lalalalalala~




12 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

amboi...dah2 pi rehat..kang dtg lg sakit yg lain pulak..semoga bertambah sihat!

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
hehe olait2..tgh tggu su visit ni..hee ;p

Driver said...

Org kat sabah ni dh habis practice 28 lagu. baruuuuu ja nk beraksi penonton plak xde...camne nih.

y@n@ M!B said...

:Driver :
cetttt..time ada penonton xmo lak beraksi..xpe2..tunggu kawe dtg bwk geng2 batalion utk jd penonton..huhu

POSH76 said...

ala ciannyer....alhamdullilah takde apa2 tapi better go for further check up until u betul2 konpom recover taw...

dotblogspotdotkom said...

dolu pakcik pernah wat CT scan nih.... walawey.. bilik dia sejuk nyeeee...... udah nye pakai baju spital yg nipis tu....

tak reti pun baca filim tu.... huhuhuhu

y@n@ M!B said...

:POSH76:
thanks sis..doc kata klu dlm sebln still sakit kepala lg kena wat scan lg..=)

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
haha..sy xpayah pn pakai bj sepital yg nipis tuh..huhuhu..truk sgt kut kepala pakcek time tu..hehe

am-rie said...

syok dpt MC seminggu...hehe
blehla rehat2..apa2 pun sabah memang best..

y@n@ M!B said...

:am-rie:
klu xsaket mmg syok cuti..huhu

░♥si lampu neon♥░ said...

waaa ko jage diri bebaik k..jaga kesihatan..

y@n@ M!B said...

:░♥si lampu neon♥░:
orait babe..thanks =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015