Mar 11, 2016

Wall Deco: Bintang² di Langit

Assalamualaikum...


salah satu bahagian dinding dalam bilik tidur aku....tah kenapa hari tu datang idea nak mendeko² dinding bilik...bosan pulak tengok dinding yang kosong takde hiasan apa²...haha  :p


Aku beli wall deco sticker kat Mr. DIY...tak ingat berapa RM....murah je...lagipun saja nak bagi aktiviti kat kaklong tu...dia suka main sticker... :)


seronok sangat dia aku bagi can dia deko sendiri dinding tu....siap tanya banyak kali, "mama bagi aimy buat sendiri kee??"  hahaha~  nampak nau mama ni asyik halang dia berkreativiti (conteng dinding kena marah, conteng lantai kena marah, lekat sticker kat muka kena marah etc...that kind of creativity)...sekali mama bagi lekat sticker kat dinding...konpius budak tu....lolz~  :p


tapi bukan la dia lekat ikut sukahati dia...aku guide lah jugak kan...mana nak kena tampal....kalau ikut selera dia kang dia lekat semua sticker tu rapat²...tak cantik laaa...hehe~


taraaaa! dah siap! baru la berseri² dinding tuuu...ngee~  kaklong tu punya teruja tiap pagi bangun awal sebab nak tengok sticker tu...bahaha dahsyat tau penangan sticker! >_<


tapi dalam 2-3 hari je lahh gitu....lama² dia tak heran dah sticker tu....hehe  biasa la bebudak kan? :)


Korang rajin dak deko dinding rumah?? share entry kat komen box please! nak tengokkk...kot boleh jadi inspirasi untuk aku...tak kisah lah dinding bilik tidur ke, ruang tamu ke, dapur ke...janji wall deko...macehhh korang! ^_^





IKLAN:




FREE GIFT menarik sementara stok masih ada!




Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

safurara said...

hahahaha kemahen penangan sticker. hehe

idzwa kamaruddin said...

kemain semangat melekatkan..lepas sehari lantak kau situ pelekat..kekeke..

aizamia3 said...

Ada satu ruang dinding kat rumah memang dikhaskan untuk anak conteng.. dari dorang conteng merata-rata, hah.. amik conteng je dekat situ.. cukup masa kita sapu bersih cat baru.. hehehe..

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Fida pun suka gak deko dinding..tapi dlam minda je dulu..sebab umah sewakan..Karang buat lebih2..untung pulak tuan umah..

Cik Puan Eka said...

hihih kaklong bangun awal ye nak tgok sticker hehehehe

Nadia Johari said...

Lor kita pun tak deco2 rumah kita..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015