Mar 1, 2016

Program Pendidikan English Mania di Legoland Malaysia

Assalamualaikum...



LEGOLAND Malaysia sentiasa menyediakan ruang dan suasana pembelajaran dan pemikiran kreatif bagi anak²....that's why walaupun dah 3 kali pi sana masih tak jemuuuu...


Baru² ni pihak Legoland ada melancarkan program English Mania, yang mendapat sokongan dan kerjasama dari Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).



Pendekatan pembelajaran bahasa Inggeris melalui “English Mania in LEGOLAND” direka lebih meluas dan dapat memberi manfaat kepada murid yang pelbagai umur dan minat.


Modul dan ‘toolkit’bagi program English Mania in LEGOLAND berkait rapat dengan sukatan pelajaran bahasa Inggeris di sekolah rendah dan menengah.



Apa yang lebih menarik ialah kemasukan PERCUMA untuk Guru!! wohoaa! untunggggg jadi cikgu naaa  ^_^

  • Kemasukan PERCUMA untuk guru Malaysia dan kakitangan pendidikan. 
  • Sehingga 4 tiket percuma ke Taman Tema. 
  • Guru / pegawai dikehendaki menghadiri sesi taklimat pada hari lawatan 
  • Tawaran sah sehingga 31 Mac 2016


Macam mana nak register?? kacang putih je beb...follow step bawah ni:

Step 1: download booking form di website Legoland  
Step 2: Sahkan borang dengan sekolah atau organisasi pendidikan anda
Step 3: Pilih sesi taklimat dan serahkan borang yang lengkap kepada
Sheila.Shamsuddin@legoland.my atau Shahbudin.Wong@legoland.my
Step 4: Ambil tiket² anda di kaunter Taman Tema LEGOLAND


Mudah bukannn?? tunggu apa lagi cikgu??? anak² murid dah eksaited nak pi rombongan ke Legoland tuuuuu...syok tauuu...tak caya ce tengok video bawah niiii  ^_^



More info klik www.legoland.com.my





Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Diana Rashid said...

"ROMBONGAN SEKOLAH KE LEGOLAND"

pehh!!kalau ada sekolah buat memang untung la budak2 ..
selain berseronok dapat belajar jugak..
ni nak cuti sekolah ni cikgu2 boleh la plan ke legoland.kan??

Hamelia Hamid said...

bestnye ...

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa

eima said...

rasa tak de kot sekolah nak buat melainkan ada sumbangan dari PIBG ... kerajaan dalam penjimatan sekarang ni ... mungkin klu sekolah yang ramai golongan elit ...mungkin impian ini akan tercapai

Akak Kembang said...

bestnya...mesti ramai cikgu suka ni

Miss Moon said...

boleh share ngan kawan kawan yg kije cikgu nih . ....sebab menarik sgt

Hanim Hashim said...

Menarik! boleh propose pada cikgu-cikgu sekolah

aizamia3 said...

Tawaran yang menarik untuk cikgu dan murid sekolah.. ;)

nurul syakila said...

Taklimat kpd guru....berapa minit ya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015