Mar 2, 2016

Melawat Stadium Manchester

Assalamualaikum...


oke sambung lagi entry travelogue London...kuikui  hari tu stop kat entry 'Lepak rumah Acai'....kalau tak ingat klik la tajuk tu...hehe~


Since kitorang bermalam kat Manchester, esoknya tu kitorang plan nak round² Manchester...salah satu tempat yang kitorang pi is stadium! dah kau berjalan dengan peminat² EPL wajib la terjah stadium² kat sana...pffft! takde dalam itinerary pun nak melawat stadium....tetibe je melencong...hikss~


yaaa ni lah stadium Manchester yang gah tu...kitorang jenjalan kat gift shop je...tak masuk stadium tour pun sebab mahal...bukan peminat Manchester pun so tak berbaloi oke! bahaha


suasana dalam gift shop


Mak aku and nenek aku pi borong souvenir kat sini...padahal anak² nenek penyokong Chelsea....dalam family aku pun rasanya ada la sorang kazen aku yang sokong Man U...orang lain semua sokong team lain...agaknya dorang tengok lelawa souvenir kaler merah...dirembatnya laaa banyak²...balik London nenek aku inform anak dia yang dia dah belikan topi Manchester...ngamuk anak dia sebab tak minat...hahahaha sabo je lerr


eh korang yang tak minat bola macam aku ni mohon faham lah ye...orang laki ni kalau dah minat satu² club tu jangan la ko gatal belikan souvenir dari kelab lain...contoh suami/ayah/pakcik or sesapa lah dalam family kau penyokong Arsenal...tetibe kau bantai belikan souvenir Chelsea just sebab kau tengok benda tu cantik....topi contohnya...


let me tell u beb, kat mata kau memang nampak cantik, tapi kat mata kaki bola yang BUKAN penyokong Chelsea akan rasa maluuuuuuuuuuuuuuu nak pakai barangan Chelsea...serius ni beb! bagi kau macam remeh jee halahaii topi je pun pakai je lah cap apa pun! kenot kenot...not for them! bukan semudah itu...dorang lebih rela buang topi tu ke tong sampah daripada pakai kat kepala dorang...hahaha  Jadi kalau ada family members korang yang penyokong tegar EPL mohon selami dan fahami T&C dorang...kalau tak kang kau yang sentap tak tentu pasal....hahahahha  (^_^)"


budak ngantuk tak rela posing depan stadium mengyu...kuikui  >_<


aksi wajib gitu :p


video
video bakar line penyokong² mengyu *jangankecamsaya*  :p


k tu je nak cerita...tata!




IKLAN:











Terima kasih sudi membaca!

3 comments:

PeRdU cINta said...

memang lain sikit sikap individu yang fanatik bola ni...kadang sebab bola je pun adik beradik boleh bertomoi...ha...mak bapak garu tapak tangan je nak lempang sorang sorang...hihihi :)

Diana Rashid said...

penyokong MU makin pupus dah..semua tua2 sampai ada yang dah pencen...hehehhe...jadi tak payah la beli barang MU untuk muda2 ni..depa tak pandang dah MU...ehehhe

Bitt (double IS) said...

London... syok ni utk MU fans.. yeahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015