Mar 3, 2016

Tesco Baby Fair 2016

Assalamualaikum...


Korang tau takkkkk yang minggu ni TESCO buat baby fair??? haa aku pun baruuuu tauuu...hahaha


Aku selalu beli barang² baby kat Tesco...especially baju² basahan dorang...dah kata bawah opis je Tesco...tiap kali lepas lunch mesti lalu depan Tesco...nampak tulisan SALE besar gedabak laju je kaki ni melencong...shopping dulu baju² anak selai dua, pastu baru masuk opis...ngeh²~  


Boleh kata tetiap bulan ada je baju baru aku beli untuk anak aku....banyak gila kot baju² basahan Zafirah aku beli kat Tesco...sebab Tesco selalu buat sale untuk baju² budak...kain pun sedap...kadang tu harga sepasang RM10 je, terus rembat 2-3 pasang! ngee~  dasarrr mak mak sangat! :p


sebab baru tahu ada sale minggu ni, laju je amek booklet ni kat pintu masuk...nak tengok apa lagi barang yang tengah sale...tapi aku fokus kat barang untuk anak² aku je lah kan....ketagih woo shopping baju anak²...huuu


voucher pun ada! jadi sila amek booklet ni sebelum shopping dalam Tesco kayy  :)


 wowwww banyaknyaaaaaa saleeeee!!! omg rambang mata oke! @_@


pampers pun tengah on SALE! aku suka beli Drypers sebab setakat ni Drypers je yang selesa untuk Zafran...susah nak bocor...anak laki kannn pepaham la dia punya kuantiti pembuangan tu macam mana...hihi  kalau Tesco buat sale macam ni ni aku rasa memang berbaloi ko beli Drypers kat Tesco je...sebab lagi murah compared kat tempat lain....boleh collect point Clubcard lagiiii....sangat berbaloi oke... :)


  FYI


haa aku suka pakai Drypers kaler biru ni....ngam sangat dengan punggung dak Zafran tu....hehe


pastu aku saja round jugak kawasan baju² baby...kalau sebelum ni asyik beli baju untuk kaklong je kan, now tangan ni asyik nak membeli baju untuk anak teruna pulak...tapi bukan baju² basahan....baju pakai jenjalan...boring dah tengok baju² sedia ada...pastu banyak yang dah tak muat...cepat sangat oii dorang ni membesar...ada baju yang sempat pakai sebulan je...pastu tak muat dahhh...pfft!


OMG!!! murahhhhh oke!!! *sawan*



ouh kalau ke Tesco jangan lupa apply Clubcard oke! sebab ada promo untuk members jugak...aku dah lama ada Clubcard ni...tiap bulan ada je pihak Tesco kirim voucher² diskaun....makin syok shopping guna voucher...hehe


More info sila layari www.tesco.com.my




Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

- dieyana - said...

wahhh, tq2..ini sudah bagus... mana2 Tesco ke?

Yana MIB said...

yaaa mana² outlet tesco mmg ada baby fair :)

E'in said...

kat JB hujung minggu nie ade buat babay fair.. tak sabar nak pegi.. shopping brg first baby.. hihi

Dkna Abza said...

pampes anak pun last stok sampai lusa jer.. nak kena shopping gak ni

cik mah said...

Wahhh...bj tu mmg murah tu..

PeRdU cINta said...

Inilah masanya untuk membeli lebih sikit keperluan anak anakkan...

Yana Libra said...

murah tuuu

Petak Bunga said...

nk cr baju ank murah2.

idzwa kamaruddin said...

dah beralih dari tesco ke gaint sebab kdg brg gaint lagi murah dr tesco..terutama pampers dan susu..huhuuu..

aizamia3 said...

Waktu macam ni memang sesuai shopping kat tesco.. tengah murah.. ;) Kalau time dia tengah mahal, jangan kata pandang, nak pegang pun tak.. hehehe...

ijah.arma said...

wahhhh!! murah sangat nih! nampak gaya harus pegi.. =)

Cik Puan Eka said...

omg gila dibuatnya tgok sale gini lgi2 baju budak. Apaknya selalu bising. Sebab tu kalau nk bli baju sikecik tu, baik soping sorang kekdahnya hahahahahahahah senang ati nak memilih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015