Nov 6, 2014

Kek² Harijadi Sultan Pahang 2014

Assalamualaikum...


First time tahu Sultan pun ada kek harijadi...
First time tengok kek harijadi Sultan...hahaha~


Tapi sayang tak dapat nak rasa...kalau tak boleh cakap, first time makan kek besday sultan... T_T


 Banyak pulak tu kek besday tuanku....deko kemain cantik lagi...yang tinggi tu tak ingat daripada mana...tapi boleh kata setiap agensi kerajaan akan sumbang satu kek...pheww~


Jom tengok kek² dorang dari dekat...aku tak sempat snap semua...so mana ada je lah ye...hihi~













Ingatkan hari tu lepas makan ada sesi potong kek ke...sekali dorang kata Sultan gering...pastu malam baru nak celebrate ke macam mana tah....tak faham sangat...telinga dengar orang tua² bercerita...the rest sibuk fokus dengan anak...hahaha~  ada kawan aku cakap kek² ni biasanya dorang sedekah kat orang lain...macam rumah anak yatim ke...aku tak sure lah betul ke idak...lupa pulak nak soal selidik...ngee~


Tapi kek² Sultan memang ohsem! kan?? (^^,)




 Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Cik Puan Eka said...

mmg cantik2 keknya. Macam2 bentuk ada. Dapat rasa kan best hehehe

Nurzakiah Hanum said...

wow

Kakzakie said...

Walau macam mana besar dan gah kek tu tetap rasa kek jugalah Yana. Cuma pasti penggunaan bahan mesti yg tip-top punya kan.. ribuan ringgit tu..

Fazleyatul Aini said...

tengok pon tau mesti mahei rege kek ni

Fazleyatul Aini said...

tengok pon tau mesti mahei rege kek ni

Najlaa 'Aqilah said...

gila lah! ni semua malaysian yang buat ke kek ni? high class! (Y) (Y)

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

CikNaa said...

ada belajar bahasa pahang dop? hehe.. cantik2 deco kek

PeRdU cINta said...

meriah..kreativiti yang owesem..

Chekgu Azrine said...

Banyaknya kek..bila tgk banyak2 camtu ssh hati plak nak makan..hahahaha

Makcik Anak 3 said...

kek sas royal club tu cantek..

Diana Rashid said...

banyak nye..ini kalau rembat satu bawak balik pun tak de siapa perasan ni yana..sebab banyak kek ats tu..ehhehe..

Nyamuk Terbang said...

lawanya kek...nk mkn pun syg kalau mcm nie....

Mila Hilas said...

yelah klo x sedekah spe lak yg nk hbskan.hehe

eima said...

wow ...ptt la pakai bj tradisional ko ngan ujang .. rupanye pi majlis sultan... dasatnye ... hebat hebat

hazman fadzil said...

memang untuk tokey kedai kek bila kena time bezday sultan nie... silap-silap diorang order dari kedai yang sama la kot.... hehehehehe

MissNadia said...

kek sultan memang cantik-cantik.. best je tengok

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015