Oct 29, 2014

Burger Bakar Lava Grill

Assalamualaikum...


eh cerita pasal Kuantan, pasal the Zenith tu nanti lah aku sambung...tengah tunggu adik aku send gambar² dalam kamera dia...lambat pulak kan...hehh  skip cerita lain lah dulu...kesian korang bukak blog aku takde cerita baru pun...ngeee~  :p


oke ni aku tak ingat malam bila dah berkurun jugak rasanya...tak ingat belum update lagi...so belasah lah cerita jugak...biasa tu kan! bahaha~  


Masa ni melepak dengan geng #KBBA ...kali kedua kitorang bersantai² kat restoren ni...sedap baq hang!! kalah la Abang Burn cawangan Ramal Junction! tak pun Burgerbyte...pheww~  


malam tu macam tak berselera nak makan burger...perut a bit kenyang...tapi nak makan jugak! kang sentap tengok orang lain menikmati makanan...so order lah jugak! hahaha~  set meatball...sedap!! tapi terlebih masin pulak...lembut je meatball dia...hilang terus rindu meatball Ikea...jauh oii Ikea tu....bercinta je nak pi sana...Lava Grill yang dekat ni pun bercinta jugak nak sampai...hehh~  -.-'


set untuk dak encem...fries dia tu sedap sangat! sebab dorang campur sekali sos black pepper + cheese...meletop² dalam mulut!! pastu berebut dengan Zafirah lagi...mana cukup!! grrr~  sebab taknak mengigau mintak fries tengah malam nanti so aku order lagi sepinggan fries...berebut lagi makan dengan Zafirah...hahahaha~  selera kemain Zafirah ni...nak makan benda mahal², western²...canggih sangat tekak tu...tampa nak?


Makanan orang lain lupa lak nak snap...err malas sebenarnya...miuhuhu~  kat sini bukan ada burger bakar and meatball je...nasi pun ada jugak...lauk asam pedas pastu apa tah lagi....banyak jugak choice of food kat sini....tempat pun selesa...


may this friendships last forever! ^_^


Zafirah dan pak jeeb...eh uncle jeeb!! kahhhh! :p


Lama jugak melepak....tak pernah lagi kot melepak kejap² dengan dorang ni....kitorang punya timer Zafirah lah...tengok dia dah mengantuk baru balik...kuikui~  lagipun kitorang biasa gathering ramai² macam ni weekend...atau Jumaat malam...memasing pun dah bekerja....paham letih...yang ada family lagi lerr...bila weekend tak kisah la nak tidur lambat...esok boleh bangun lambat...muahaha~


oh Lava Grill yang kitorang pi ni kat cawangan Serdang...depan McDonald...


korang pernah pi Lava Grill?? cawangan mana?? :)



 Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Faizal Dahan said...

alahai sedapanye makanan...hehehe

irra yyan said...

Bila nk dpt join uols. Jelesnye tgkk

Allene said...

eh.. tak pernah try lg. tkut tersuka, tersedap.. nnt tergemuk.. =0

Fai CeritaCinta said...

aduhhh... memeleh air liur tengok burger bakar ni.. mana nak cari burger macam ni kat JB...

Fazleyatul Aini said...

dah lama tak makan burger. rindu plak burger abg burn
eh tapi hot burger fizo omar tu sedap jugak. square burger yg baru tu sedapppp

Chekgu Azrine said...

Xpnh dgr...tp tgok makanan tu menyelerakan..mcm abang burn punya takdela sedap sgt..huhu

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

nurul harnani said...

OKAY. Nak try terjah n hopefully tak sesat. ngee

Diana Rashid said...

erhh..kat penang ada ke lava Grill?
ekekek...

zarulfarhana said...

meatball... sukanya...

Cik Puan Eka said...

mcm sedapp.

nanti nak pi try lah kak ..

terliur tgok burger waaaaaa

LaLa LaTiF said...

Eh..mcm nmpk kelibat aku lah..ekekeke..

eima said...

menarik nya .... mmg sedap sgt ke dr abg burn ni ....

hazman fadzil said...

whoaa... lagi sedap dari abang burn + burgerbyte yea... nak cuba jugak nanti nie... tengok sos meleleh je tu.... hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015