Jul 7, 2014

Voucher² Buka Puasa ^_^

Assalamualaikum...


Asal tiba bulan puasa mesti ada terfikir nak iftar tempat best²....tak kisah la tempat mahal² or murah²....ye memang berbuka kat rumah dengan family lagi meriah....bukan kata hari² nak iftar kat luar...sebulan tu dalam 2-3 kali je kot?? depends pada kewangan masing² lah kan....rasanya tak pernah lagi kot aku iftar kat luar guna duit sendiri...semua orang sponsor...muahahaha~  untung badan...Alhamdulillah.... :)


Tahun ni ada lagi rezeki lebih....dapat voucher untuk iftar kat luar...hihi~


Jom cekidaut!



 voucher dari Chilis bernilai RM50!! tak tahu la RM50 tu boleh makan apa...lolz! Chilis paling dekat dengan rumah aku kat area...err...Puchong kot?? entah! aku pernah melantak kat Chilis sekali je kot seumur hidup aku....kahkah~  :p


Next voucher ialah dari...



Bangi Golf Resort!! voucher ni aku dapat lepas join contest kat blog Ruby...thanks Ruby pilih iols and hubby menang voucher...boleh la angkut mak ayah sekali berbuka kat sini....weeeee~   BGR sangat dekat dengan rumah aku...so nak pi weekdays pun takde hal....aku tengok review orang yang dah pi, dorang kata ramai orang...nak amek food kena que...ishh aku agak nyampah nak que² amek food ni....so nak try pi weekdays...dengan harapan tak ramai orang lahh...  :)


err 2 tu je pun voucher yang aku dapat....kahkah~  dua² belum redeem lagi....takpe...puasa kan sebulan...sempat je nak redeem...  :)


Hari ni lebih kurang seminggu lebih kita puasa...setakat ni aku berbuka kat rumah je...kadang mak aku masak...tapi selalunya beli kat bazar...heee~  (^^,)


Korang, dah iftar kat mana?? ^_^



 Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

nurkaloi said...

iftar dalam bilik sorang2 sob sob sob...

mOoN IzzaN said...

haaaaaa... kene que ke? kene pegi weekdays jugak arr kut mcm ni.. huhu

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

hazman fadzil said...

aku tahun nie rezeki orang panggil buka pose kat luar ada walaupun dah seminggu kita pose...syukur... btw harga makanan kat chili's tu lebih 20-30 satu meal...mesti puas hati woo....

Yan Ty said...

Perghhh wow... bestnya!!!!!!

eima said...

alhamdulillah r ezeki di bualan mulia ni .....

Aty_Fared said...

alhamdulillah.. ko kalau tak nak..jangan lupa aku tau.. hahahaha

Fazleyatul Aini said...

setakat ni berbuka kat rumah je. ada la 2-3 kali p bazar

weekend nanti kot berbuka kat luar dengan member2 tapi tak decide kat mana lagi

Julia Johari said...

Alhamdulilah....tahniah yana...yeyyy jom pi weekdays mmg x sesak sgt rasa...tp kena pi lepak awal sikit...murah rezeki yana..

Chekgu Azrine said...

baru sekali berbuka kat luar dengan family hubs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015