Jan 10, 2010

Layakkah yanamib jadi model??



Ini merupakan contest mencari model..erk! Apakah mimpi aku nak jadi model??hahahaha..Contest ni dah lama dianjurkan. Tarikh tutup contest adalah 13 Jan 10, hari Rabu...??!! erm..sempat lagi nak join..hari ni baru Ahad...huhuhu~

So far yang aku tahu dah ada 113 bloggers yang sudah join contest nih (ramai tu)..kalau layak aku dikira orang yang ke 114...mungkin...haha..berikut adalah sedikit penerangan mengenai Hannah Talent sebagai memenuhi syarat penyertaan....


Hannah Talent
merupakan sebuah agensi permodelan di Malaysia atau lebih dikenali dengan M.S/Freelance.Modelling Co. Hannah Talent ditubuhkan pada tahun 2008 dan konsep modelling yang diketengahkan oleh Hannah Talent adalah wanita bertudung. Mungkin ingin memberitahu kepada orang ramai bahawa dengan memakai tudung juga, wanita mampu bergaya dan mengikut trend fashion terkini. (teringat sorang student kolej aku yang memang terror ber'fashion' dengan tudung)

Hannah Talent juga tidak mementingkan saiz, ketinggian dan paras rupa (wow!). Bagi mereka, sesiapa sahaja boleh dan layak menjadi model asalkan gambar yang diambil cantik, kemas dan muka memang photogenic lah.. Kira gambar-gambar yang diambil tu boleh laku di pasaran...hehe..nice kan?

Actually bukan wanita bertudung je boleh join contest ni, tapi semua orang pun boleh termasuk lah baby. Oke2 tak mau berbicara panjang lebar. Uols boleh lah pergi ke blog Hannah Talent dan baca sendiri mengenai contest ni. Kalau menang dapat sesi photoshoot free babe!!woowwww!!

Hanya satu gambar je boleh di upload dan sorang hanya boleh submit satu penyertaan. Lebih2 confirm kena rejeck hokay! jadi jangan tamak..haha...Silalah lihat gambarku yang bajet model itu..huahuahua~...Kredit to dak encem tolong snap kan picca ni. Dah dia kata dia terror ambil gambar kan. So jangan bantutkan semangat beliau...huhuhu~




taraaa...!!






Mudah kan nak join??Jangan lupa baca bismillah before publish entry...hohohoho~ Jum ramai2 join contest Hannah Talent ni...weeeeeee~


Saya mengetahui contest ni dari blog Aina da Gojes

5 comments:

pink_butterfly said...

layakk~


good luck!=)

y@n@ M!B said...

:pink_butterfly :
ouh tq3..hehe ;p

rAy jR...@...Aliff said...

siapakah gadis yg tengah posing maut itu?..hehee...

bgus2..leh tahan..hehe

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff:
posing maut??mana2..huhuhuhu~
ehem2..masseeyyy! ;p

dotblogspotdotkom said...

model pokok pinang... huuhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015