Jan 9, 2010

Birthday Celebration


♪♫ Happy Birthday to me...♫♪... ♪♫ happy birthday to me..♫♪.. ♪♫ happy birthday to yanamib...♫♪.. ♪♫Happy birthday to me...oyeahh2!! Secara rasminya tepat jam 12 tengah malam waktu Malaysia pada 8 Jan iaitu semalam, meningkatnya umur aku dari 23 tahun ke 24 tahun..Disebabkan semalam aku digelar birthday girl (agak gedik bunyinya), maka memang tak sempat nak on9, apatah lagi nak update blog...busy celebrate la kununnyeee...huhuhuhuhu~

Thanks a lot to everyone yang involve untuk menjayakan my birthday celebration especially dak encem...oh I loike the surprise cake dear..For 4 years couple belum pernah dia bagi cake time birthday...and this is the 5th year of our relationship...amazing..amazing...huhuhuhu~


Sepatutnya semalam aku mc sebab masalah perempuan..huhu..tapi aku tetap nak celebrate birthday..rugi woooo time birthday saket..adeh~ (-_-)
Since aku pun tak larat nak bergerak sangat, dak encem bawa aku tengok movie, Merantau Warriors and snap2 piccas je...korang mesti boleh agak weols tengok kat mana...huhuhu...of course our favvy place, Alamanda...convinience gitu...\(^_^)/


:: Gambar ni diambil sebab nak masuk contest Hannah Talent tuh..tapi aku tak sempat karang lagi entry untuk contest tu. So later uols tengok lagi la gambar ni..haha..dak encem lak memang hobi dia suka posing...(-_-")




Nice movie. Jalan cerita yang simple tapi sebab cerita ni ketengahkan seni silat, so agak unik di situ..4 out of 5 stars...


At night celebrate dengan kawan2 lain juga. Thanks to Aida, Dayah, all dak encem's siblings and friends yang sudi memeriahkan majlis..ewah..macam la besar-besaran sangat celebrationnya...huahuahua~



Gambar lain dalam camera DSLR milik Ain, jiran dak encem. Tak sempat amek lagi gambar from her..yang ada ni from BB je...jadi la...lalalalalala~


Amazing day yesterday even sakit!! Hari ni dah 9 Jan..Tak sangka cepat sangat masa berlalu...My wish is to be happy always, tercapai semua yang aku impikan and most important aku sayang semua kawan2 aku and hope that our friendship last forever and ever and ever~ until infinity....~




p/s:Jum2 klik kat sini untuk join--> PayPal WishList macam catcheye juga =)

p/s: Thanks pada yang bagi adiah..love it!!





8 comments:

meo188 said...

:) kawin cpt2...

lionteen said...

wah..
besday kite selang sehari je kan..
hehe..

tp sgt jeles la..
lionteen xde kek taun ni..
n yg plg sedey,leh lak nsem lionteen lupe besday lionteen..
uwargh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

y@n@ M!B said...

:meo188 :
insyaAllah..ada rezeki sok kawen lerrrr..huhu~

y@n@ M!B said...

:lionteen:
hehe tu lah..
lionteen majuk la dgn nsem lionteen tu..pehtu mtk adiah mahal sket..huhuhu~

ujang said...

si yana nie pun pernah luper bezday dak encem dia.....dem..!!!!

y@n@ M!B said...

:ujang:
masa tu ada masalah ingatan sket hokay..lgpn i dah cover baek punyerr..ish3~ ;p

SUHAIDA SUPALIO said...

happy birthday...yana..su pulak menuggu hari untuk umor 24 tahun

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
lg lmbt lg bagos..cpt tua pn x syok..huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015