Jan 7, 2010

1st Malaysia CHOCOLATE Exhibition


Wallaweyy, uols kalau dah ternampak tajuk macam tu tapi tak mau klik dan baca.....memang sah la uols tergolong dalam kategori orang2 yang kurang manis..hahahaha..statement yang tak boleh blah...


Sempena menyambut BIRTHDAY aku esok, 8 JANUARI 2010 yang juga jatuh pada hari mulia iaitu hari Jumaat, maka dengan berbesar hatinya aku nak share satu information yang amat menarik dengan uols2 sume...Aku pun tak paham kenapa perkataan birthday tu kena guna capital letter, di'bold' dan dibesarkan...huhuhu~ paham2 sendiri sudaaaaahhh... ;p


Petang tadi aku dapat email dari colleague aku, Padi
yang berbunyi begini. Aku copy paste je::->


Dear All,

You are invited to visit Malaysia 1st Chocolate Fair 2010. Schedule from the 8 – 10 January 2010 at the Mid Valley Exhibition Centre, the fair is open from 11.00am to 9.00pm daily.

Lots and lots of chocolates to be won! Delicious sampling of both local and imported chocolates.

You will find chocolates from Russia, Switzerland, Australia, Germany, Austria, Iran, Belgium, US and of course, Malaysia.

Activities includes chocolate making demonstrations by renowned French chef, quizzes, chocolate appreciation open to ALL VISITORS.


FOR MORE INFORMATION, VISIT
www.chocolatefair.com.my


ADMISSION IS FREE !!!!!! FEEL FREE TO FORWARD THIS EMAIL......



See You There !!!!

Katherine Kavanagh
Executive Director
BCElogo Logo-avatar
É +603 7804 8986
Ê +603 7803 1948
È+6012 287 6953
katherine@bluedale.com.my
ü www.bluedale.com.my
ü www.chocolatefair.com.my





Jum kita ramai2 serbu booth2 chocolate kat mid valley starting from tomorrow till sunday...uols nak beli lebih kasi adiah kat aku pun buleh...wahahaha..serius tak malu aku nih..ish3~ (-_-)




p/s: Jum2 klik kat sini untuk join--> PayPal WishList macam catcheye juga =)

P/s: Tak plan lagi nak celebrate birthday kat mana..Dah tua aku rupanya..24 thn??!! T_T



12 comments:

deqnoor said...

hi yana...
wah!!!! best ni. mcm t'lepas ke midv je sok ni. hehe... a lot of coklat. yummy... thanks 4 d info ^_^ owh, hepi bezday yana.... hugs~

meo188 said...

syok nye cokelat day... oh yeah!!!

btw... sy ucapkan slmt hari jadi, maaf zahir batin... panjang umur murah rezeki. oh yeah!

google said...

moga selamat di hari ulang tahun kamu.....

24 tu dah tua?.. huhuuh.. muda lagi tu... x sampai lagi 1/4 abad..... huhuhuhuh

y@n@ M!B said...

:deqnoor:
pi je mid tu..weekend mesti ramai org..hehe..tq2 =)

Kojack de Alloohaa said...

haaaaaa..anggap la coklat tu hadiah dr ak utkmu..hahaha

y@n@ M!B said...

:Kojack de Alloohaa:
heh...aku tuntut gak cekelat darimu itu nanti..huhu

y@n@ M!B said...

:meo188 :
haha..maaf zahir batin??thank ya =)

y@n@ M!B said...

:google:
tq pakcik..hehe..bg sy tua gak tuh..=)

rAy jR...@...Aliff said...

SELAMAT HARI JADI YANA...SEMOGA NMPAK CANTEEKK SELALU..DAN CHOMEL JUGE..HAHAHA.....


JGN NAKAL2 TAHU..HEHEHE

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff:
hoho..tq3...heh kamoo tu yg jgn nakal ye..huhu ;p

SUHAIDA SUPALIO said...

hepi besday yana..su pun lg beberapa ari lg nak 24

y@n@ M!B said...

:SUHAIDA SUPALIO:
tq...happy early birthday to u..huhu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015